Mode

216 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Denham

Bij de denim van Denham draait alles om details. Het is in de kleinste elementen, waar je de grote passie en het uitzonderlijke vakmanschap van dit bijzondere jeanslabel terugziet.

Denham the jeansmaker van legendarische denim

Oprichter Jason Denham noemt Amsterdam de denim capital bij uitstek, en het is nog altijd hier waar het hoofdkantoor gevestigd is en het merk zijn inspiratie vindt. Als we dan toch uitgetekend kunnen worden in een spijkerbroek, dan het liefst in Denham denim. Denham speelt met technieken, durft verder te gaan in het ontwikkelen van nieuwe en opvallende looks, door contrasterende tinten denim, geweven stroken en geborduurde siersteken met elkaar te combineren. Naast iconische denim silhouetten in denim broeken, shorts en jasjes, is de Denham collectie uitgebreid met mooie urban classics. Zo vind je hier sobere en hoge kwaliteit breigoed, dat perfect aansluit bij de stijl van de denim. Lange mantels en parka’s geven je denim outfit een flair van urban elegance. Stoerdere varianten vind je in bomber jacks. Naast klassieke overhemden met een moderne twist zijn er soepelvallende jersey-jurken, die je net als de wat nonchalantere pantalons combineert met eenvoudige sandalen of gympen.

Voor echte denim, draag Denham

Denham staat voor een onconventionele aanpak in het creëren van eigenzinnige jeans. Alles is eigen en typisch Denham. De schaar staat symbool voor het echte kleermakersvak en voor samenwerking, en je vindt hem in print en borduurwerk terug op T-shirts en denim jackets. Jeansstof is verstevigd met speciale koperen rivets, waardoor de Denham jeans extra duurzaam zijn.