Filter

Ballerina's voor dames

1,667 items weergegeven

Deze fijne platte schoentjes zijn de perfecte match met een zakelijke outfit, maar ook een casual look maak je in een handomdraai af met een paar ballerina’s. Of je nou gaat voor een klassiek model, een paar met een speelse peeptoe, decoratieve bandjes of een slingback, deze schoen staat gewoon altijd goed! Wat is jouw favoriete model?

Van fashionstatement tot basic ballerina’s

Sinds dit fijne platte schoentje onze modeharten heeft gestolen kunnen we er niet meer omheen. Daar waar het eerst voornamelijk om basic modellen ging, zwart met een ronde neus en een strikje, hebben we nu de keuze uit duizenden modellen en kleuren. Van lakleer of suède, met studs of een printje, met een open neus of enkelbandjes… De keuze is echt gigantisch. Des te meer reden om lekker te mixen en matchen met je outfits.

Combineren was nog nooit zo leuk!

Je draagt deze fijne schoentjes bij vele verschillende soorten looks. Ze zijn ideaal om bij een zakelijke of chique outfit te dragen. Ga in dat geval voor een donkere kleur, of voor effen lichte kleur. Mooi bij een cropped pantalon of een kokerrok bijvoorbeeld. Ben je meer casual vandaag? Kies een paar met een vrolijk printje of stoere studs. Mooi bij een used jeans waarvan je de pijpen een paar slagen omrolt. Ben je in een feeststemming? Een ballerinaschoen met glitters is perfect om mee te dansen!