Filter1

94 items weergegeven

House of Dagmar

House of Dagmar is één van die fijne Scandinavische modemerken die je niet kunt missen in je kast! De cleane, elegante en functionele kledingstukken zijn ontworpen door drie Zweedse zusjes: Karin, Kristina en Sofia. Hun grootmoeder, die zelf ook kleding ontwierp en waarnaar het merk is vernoemd, vormt de voornaamste inspiratiebron. De zusjes spelen met een strakke art deco-stijl en geven hun items een klassieke jaren 20 en 30 twist.

House of Dagmar: nu al een klassieker!

Denk je aan Zweden, denk je aan strakke designs. Het Scandinavische design is de laatste jaren aan een heuse opmars bezig in de modewereld. Heerlijke, draagbare kledingstukken die tijdloos zijn en vooral makkelijk te combineren. Draag één van de soepele, wijdvallende broeken van House of Dagmar met een top of blouse, voor een casual look. Of draag een jumpsuit uit de collectie en val moeiteloos op door de pure elegantie die je uitstraalt!

Puur, strak en sensueel

Het gebruik van duurzame, kwalitatief hoogstaande materialen staat centraal bij House of Dagmar. De pure, neutrale tinten dragen bij aan de strakke, Scandinavische look van de mode items. Elk kledingstuk heeft een handgemaakte touch die zorgt voor de arty chic look waar dit merk voor staat. Straal vrouwelijkheid uit met authentieke klasse van Zweedse designers!