Catalogus

Populaire filters

Bewust leven wordt steeds belangrijker en investeren in kleding die duurzaam is en lang mee gaat is hier een onderdeel van. Ieder seizoen en elk jaar nieuwe kleding aanschaffen past eigenlijk niet meer in deze tijd, waar we proberen te letten op de impact die dit heeft op de aarde. Leef jij bewust, of geef je niet om het volgen van de laatste trends? CP Compagny biedt een modern alternatief!

CP Compagny is een vernieuwer in de modewereld

Dit Italiaanse kledingmerk richt zich op het ontwerpen van kleding voor heren met een actieve levensstijl. Kleding die kwalitatief is, gemaakt van de beste materialen en uitgerust is met de nieuwste technologische ontwikkelingen. Het functionele design in combinatie met de cleane looks zorgen ervoor dat mannen kunnen genieten van hun sportieve leven zonder bang te zijn om hun handen vuil te maken!

Tijdloos met een pittige twist

Dit merk weet wat mannen willen: kleding waar ze jaren op kunnen vertrouwen. De neutrale kleuren en tijdloze ontwerpen zorgen hiervoor. Er wordt niet ontworpen vanuit de laatste trends, maar vanuit functionaliteit. Maar dit betekent niet dat de items saai zijn! Degelijk en clean, perfect om eindeloos mee te combineren. Mooie donsjassen, parka’s en winddichte winterjassen, aangevuld met stijlvolle pullovers en praktische broeken en shorts. Je shopt een complete garderobe!