Cowboylaarzen

681 items weergegeven

Cowboylaarzen voor jou

Stoere stappers die wel tegen een stootje bestand zijn- dát zijn cowboylaarzen. Krijg je bij het denken aan cowboylaarzen spontaan visioenen van Lucky Luke, The Village People, Billy the Kid en andere bekende cowboys? Dan weet je dat cowboylaarzen gepaard gaan met een flinke dosis zelfverzekerdheid en een portie gezonde kracht. Cowboylaarzen geven een robuuste boost aan jouw outfit- in de zomer én in de winter. Benieuwd hoe je jouw cowboylaarzen door de seizoenen heen kan combineren?

Hoe combineer je cowboylaarzen met een jurkje?

Cowboylaarzen zijn op zichzelf al aardige eye-catchers. Om de boots zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen, houd je het jurkje casual en simpel. Je kunt er ook voor kiezen om het stoere karakter van de cowboylaarzen nog opvallender te maken door een schattig, contrasterend jurkje te dragen in wit of een zachte pastelkleur. In de zomer draag je cowboylaarzen lekker met blote benen, in de winter met een panty of maillot.

Hoe draag je cowboylaarzen met een broek?

Echte cowboys dragen hun laarzen over hun spijkerbroek. Ga voor een skinny exemplaar, in een mooie donkere kleur of juist lekker stoer met een stone washed demin. Maak het af met een stoere riem in dezelfde kleur als jouw cowboylaarzen.

Helemaal dol op je cowboylaarzen en benieuwd hoe je ze zo lang mogelijk schoon kunt houden? Volg deze tips:

Tip 1: Vet je cowboylaarzen eens in de 3 maanden in met speciaal leervet of spray. Hierdoor bescherm je ze tegen vochtschade. Tip 2: Cowboylaarzen van suede kun je bewerken met droog brood. De droge vezels dan brood zuigen de vlekken uit het materiaal. Tip 3: Laat je cowboylaarzen stomen. Maak een pannetje warm water klaar en ga er met je laarzen boven hangen. Het leer wordt zachter en schoner. . Dus! Maak van jouw ingeslapen stadje een ruige Wild Western, stel je voor dat je trouwe tweewieler een snel paard is en zeg achter elke zin “Hiii-haaa!”. Jij bent zeker klaar voor een mooi paar cowboylaarzen.