Cowboy- & motorlaarzen voor dames

Populaire filters
365 items weergegeven

De catwalk heeft de cowboylaarzen voor dames herontdekt, en net zoals bij het ontdekken van een nieuw continent, kiezen designers voor een blank canvas. Er wordt gretig nieuwe invulling gegeven aan de klassieke laars, in vormgeving van de laars zelf, maar ook in combinatie met outfits. Van elastische enkellaarzen tot hoge leren schachten, dit is de love story van de urban cowboy.

Cowboylaarzen voor dames in een Urban love story

Waag je je normaal gesproken niet aan deze laars, geef hem een kans. Een lichtblauwe overhemdjurk draag je met zacht bruine suède cowboylaarzen. Gun je effen midi zomerjurken een extra ronde en draag ze met laarzen en een lange overjas. Chiffon minijurken met hoge hals gaan aan de haal met de korte cowboylaars in pythonprint. In hetzelfde kleurspectrum mag je sowieso combineren wat je wilt. Voor meer contrast, mix stevig zwart glanzende laarzen met flinke studs met meisjesachtige jurken.

Waag je aan de nieuwe Western look

Wil je toch graag je denim terug, ga dan voor een spijkerbroek met extreem wijde pijpen, patchwork design denim of een jeansjack over je bloemenjurk. De romantiek is niet weg, en seks appeal ook niet. Korte en lange cowboylaarzen worden gedragen met jurken en rokken. Wanneer je ze draagt met stemmig zwart, mag er ergens een wit broderie randje te zien zijn. De durfal wordt uitgenodigd hoge laarzen te matchen met visnetpanty’s, onder korte geruite jurken.