9 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Dit outdoormerk is vernoemd naar één van de bekendste bergmeren van Duitsland, de Chiemsee. Niet zo gek dus dat de collecties gericht zijn op alles wat op en rond het water plaats vindt. Van zwemkleding tot vrijetijdskleding, maar ook ski- en snowboardkleding voor op de bergpistes die het meer omringen. Trek je avontuurlijke outfit aan en geniet van de natuur!

Duik in de wereld van Chiemsee

Dit kwalitatieve Duitse merk richt zich in eerste instantie op watersporten. Zo vind je stoere boardshorts, strakke zwemshorts, kleurrijke en sportieve bikini’s en badpakken voor het hele gezin. Het logo van het merk is dan ook een duikende man. Maar er is ook gedacht aan degenen die liever op de waterkant blijven. Wijde zomerbroeken, jurkjes, T-shirts en stevige tassen om dit alles in mee te nemen maken deel uit van het assortiment. En dit alles is kleurrijk en sportief!

Winterse outfits met een flashy tintje

Het meer waar dit merk naar is vernoemd is omringt door hoge bergtoppen, perfect voor een skivakantie! Ook winterkleding behoort daarom tot de collecties van dit merk. De zeer degelijke en kwalitatieve jassen en broeken beschermen je optimaal tegen kou, regen en sneeuw. Met Chiemsee winterkleding val je op de skipiste lekker op, want felle kleuren en originele prints voeren de boventoon!