316 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Het Amerikaanse label British Knights – ja dit merk is afkomstig uit New York en niet uit Engeland -maakt exclusieve sneakers. De modellen zijn vooral geliefd bij mannen en vrouwen die op zoek zijn naar gympen die net even anders dan anders zijn. Sinds de jaren 80 laat dit New Yorkse merk zich inspireren door de skate- en surfcultuur. Daarnaast heeft het label nauwe banden met de hiphopindustrie. British Knights heeft dan ook dikwijls samenwerkingen gehad met wereldberoemde artiesten.

British Knight: sneakers in alle soorten en maten

Het streetwear karakter maakt van British Knights een enorm succes. Het merk is wereldwijd geliefd bij mannen en vrouwen met een laidback lifestyle en een passie voor muziek. Het merk heeft een zeer uitgebreide sneakercollectie in verschillende pasvormen en stijlen. Van hoog tot laag en van kleurrijk tot subtiel, in de collectie van dit merk kun je voor iedere outfit wel een geschikt paar schoenen vinden.

Sneakers met een urban vibe

British Knights maakt gebruik van topkwaliteiten. Dit zorgt ervoor dat de sneakers heerlijk aanvoelen aan je voeten. Daarnaast laten de ontwerpen zich eindeloos combineren. Kies bijvoorbeeld voor een hoog paar sneakers in combinatie met een skinny jeans en bikerjack, of draag een lager model onder een shorts en stijl af met een sneaker. Het merk roept een urban gevoel op en met een paar schoenen van British Knights geef je je outfit dan ook net dat beetje extra.