Catalogus

Populaire filters
12 items weergegeven

Volg merken die je leuk vindt

We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Ga op een krachtige manier door het leven met Azzaro

Voor modeontwerper Loris Azzaro was het ontwerpen van extreem flamboyante kleedjes niet voldoende. Hij wou ook zijn liefde voor stijl, kracht en diverse geuren met elkaar kunnen combineren en daarom begon hij aan het ontwerpen van de Azzaro parfumcollectie. Het doel was rechtlijnig, de parfumflessen ongeëvenaard. Het relatief eenvoudig design wordt steeds op perfecte wijze samengebracht met gevoel voor passie en finesse. Dat is na al die jaren nog steeds het geval en dat merk je zeker als je deze Azzaro collectie ontdekt.

Azzaro Parfums zorgen voor een unieke, sensuele en verfrissende geur

Wat de Azzaro Parfums zo geliefd maakt, is de unieke combinatie van sensuele en verfrissende aroma’s zoals basilicum, citroen, jeneverbessen, lavendel, etc. en het krachtig en stoer design van de parfumflessen. Of je nu kiest voor een eau de parfum met een sterke maar niet te overweldigende kaneelgeur en weelderige houtachtige afwerkingen of voor een eau de toilette met een explosieve houtachtige en kruidige geur, Azzaro neemt je mee naar een betoverende wereld vol complexe, sensationele en krachtige geuren. Toch heeft het merk ook nog veel meer te bieden zoals overheerlijke shampoo en lekker ruikende douchegel. Of je nu voor een parfum gaat of een doucheproduct, elk Azzaro item in deze collectie is ook voorzien van een mediterrane toets die verwijst naar de Siciliaanse afkomst van oprichter Azzaro.

Het buitengewoon design van je Azzaro parfum past perfect in elke kast

Wat deze parfums ook zo speciaal maakt, is het fantastisch design van elk Azzaro parfum flesje. Enkele van de producten maken onderdeel uit van de Azzaro Parfum Wanted collectie en daarom heeft elk flesje de vorm van een revolver. Als je daar nog eens de ‘wanted’ bedrukking aan toevoegt, dan wordt elk parfumflesje de perfecte verwijzing naar de klassieke western. Hoewel niet alle producten tot die collectie behoren, wil dit niet zeggen dat de andere parfumflesjes, shampoobussen en douchegel tubes moeten onderdoen. Nee, hoor. Ook bij het vervaardigen van die producten wordt er steeds de nodige aandacht geschonken aan het creëren van een topdesign. Zo krijgen enkele parfums de strakke look dankzij een doorzichtige fles met een stijlvol zwart deksel terwijl de douchegel in een donkerkleurige tube voorkomt die perfect past in zowel een klassieke als contemporaine badkamer. Natuurlijk zijn er ook nog de parfums die in een ronde fles voorkomen en die dan weer voor een modern tintje zorgen.