Filter1

72 items weergegeven

Het huis van Alexander McQueen regeert

Match je nieuwe Alexander McQueen-zonnebril met welke outfit dan ook en je bent verzekerd van een uitgesproken look. McQueen is het modehuis voor moderne mode met een wat spannend randje. Couturier en enfant terrible Alexander McQueen zette de modewereld op zijn kop met zijn uitdagende ontwerpen. De zoon van een Londense taxi chauffeur bleek een rebelse visionair.

Uitzinnig en vooruitstrevend design wordt vertaald naar veelzijdige mode - draagbaar en comfortabel voor iedere dag. Gothic, romantisch en urban, dit is design voor mensen die weten wie ze zijn. Stijl komt uiteraard met functionele bescherming, bijvoorbeeld in prachtig gevormde lenzen met uv-filter.

Londen rebel met Italiaanse finesse

Alles wat het label Alexander McQueen neerzet, heeft impact. McQueen zette zijn eerste stappen in het vak als assistent-kleermaker in een atelier aan de beroemde Saville Row in London. Van een getailleerd colbert tot elegante asymmetrische avondjurk, van kleurrijke sneaker tot monochrome shopper, met McQueen maak je een statement. De zonnebrillen van dit label, zitten net als de couture en ready to wear vol contrasterende elementen. De lijnen en het frame van de zonnebrillen hebben dezelfde precisie en perfectie als de haarscherpe silhouetten en snit van een McQueen-pak.

Net als de kleding van Alexander McQueen worden deze zonnebrillen in Itali‘ met de hand gemaakt, alles met een perfecte afwerking. Engelse urbanvisie en de Italiaanse verfijndheid is een winnende combinatie voor stijl en kwaliteit. Met een McQueen-zonnebril maak je iedere outfit af. Kies je kleur, model en de tint glazen die past bij jouw stijl, en je gezicht. Deze zonnebrillen zijn net zo lookbepalend.

Met McQueen kijk je door een roze bril

Design zit in de details en het label Alexander McQueen heeft hier een speciaal oog voor. Traditie gaat gepaard met innovatie, romantiek krijgt een Gothic-randje. Het draait om drama en effect. Met juwelen versierde zonnebrillen, goud metalen frames en parelmoeren spinnen rondom rosé getint glas is het toppunt van urban-glamour. Strenge, strakke zwarte frames trekken gegarandeerd kijkers en klassiekers als schildpad, goud en grijs krijgen de McQueen twist.