Populaire filters
552 items weergegeven

Valentino tassen voor modebewuste dames

De tassen van modeontwerper Valentino voor dames staan bij Zalando op de voorgrond. Met deze tassen heb je altijd iets bijzonders in handen. De tassen zijn opvallend trendy en maakt de vrouw tot een echte elegante dame. Dat geldt voor de schoudertas en de handtas, maar ook voor de mooi vorm gegeven weekendtas. Allemaal producten waar vrouwen dol op zijn.

Valentino staat natuurlijk automatisch voor kwaliteit. Over ieder detail van alle tassen voor dames is nagedacht. Zoals de hengsels, de kleuren en vooral de karakteristieke designs. Ook de prachtige namen van de Valentino tassen zijn heel bijzonder. Denk aan de Luito, de Bigs, Punch of Superman. Stuk voor stuk damestassen met een unieke uitstraling.

Een tas als fashion statement

Dames opgelet. Het is wel de bedoeling dat je snel een van deze tas uit de ruime collectie van Zalando weet te scoren. Want eenmaal om je schouder, dan zal je de nodige jaloerse blikken om je heen voelen. Maar dat mogen er in alle gevallen ook meerdere tassen zijn. Want hoe meer outfits, hoe meer damestassen daar bij horen.

Valentino tassen zijn daarnaast gemaakt van zeer goede materialen. Nylon, katoen, leer of imitatie leer, alles ziet er even verzorgd en adembenemend uit. Dat is het stempel dat Valentino op al zijn tassen voor dames weet te drukken. Zodat jij de meeste indruk kunt maken. Kijk snel op de Zalando site welke Valentino tas jij kunt bemachtigen.

Een Valentino tas voor alle momenten.

De damestassen, gemaakt van omgevingsvriendelijke materialen, zijn een opvallende verschijning bij iedere gelegenheid. Of je nu op je werk een belangrijke lunch hebt of naar gezellig diner gaat ’s avonds, de tas zal altijd een onderwerp van gesprek zijn. En bovendien is het leer, katoen of nylon altijd duurzaam bewerkt. En dat geldt ook voor alle bijbehorende accessoires, die altijd bij de tassen wordt geleverd. Dit maakt Valentino tassen niet alleen zeer trendy, maar ook altijd milieubewust.