Schoenen

Populaire filters
290 items weergegeven

Marc’o Polo schoenen zijn precies wat je van dit merk verwacht, klassiek met een moderne twist. Wat jaren geleden begon met drie vrienden uit Stockholm is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal befaamd modemerk. De poloshirts zijn wellicht het meest bekend uit de collectie, maar Marc’o Polo schoenen zijn net zo draagbaar, tijdloos en modieus.

De basics van Marc’o Polo schoenen

Net als de ready-to-wear van het merk zijn Marc’o Polo schoenen basic en modern. Neutrale tinten als bruin, beige, zwart en blauw voeren de boventoon, wat de schoenen fantastisch maakt om mee te combineren. Dames dragen ze gemakkelijk bij een jeans of een gekleurde broek. Maar ook bij een elegant strandjurkje of rok van hetzelfde merk. Marc’o Polo schoenen voor heren zijn klassiek met een moderne touch. Geen frutsels, maar no-nonsense. Ideaal voor mannen die van een strakke stijl houden.

Marc’o Polo schoenen voor het hele gezin

Heren, dames en kinderen hebben allen een ruime keuze bij Marc’o Polo. Of je nou op zoek bent naar een paar stijlvolle sneakers, instappers, laarzen, sandalen of pumps, je vindt het. Zowel in de zomer als in de winter en het voor- en naseizoen vind je een uitgebreide collectie met de laatste modellen en stijlen.