Filter1

McGregor
Zalando Outlet

89 items weergegeven

Het begon allemaal in het begin van de vorige eeuw. David Doniger, lid van de McGregorclan, vertrok vanuit Schotland naar de Verenigde Staten om daar zijn geluk te beproeven. Hij was hoedenmaker en pakte in New York zijn oude beroep weer op. Hij maakt veelgevraagde hoeden van de tartanstof van de McGregorclan. Een paar jaar later introduceerde hij de McGregor Coordinated Sportswear Collection. De mix van moderne en comfortabele kleding met een Europese twist maakte de lijn bijzonder succesvol in de jaren twintig. Precies deze combinatie van sportief en klassiek deed de zogenoemde 'preppy look' ontstaan. In 1953 maakt acteur James Dean deze look iconisch door het rode sportjack dat hij droeg in Rebel without a Cause. Hierna werd de McGregor stijl ook populair op de colleges aan de Amerikaanse Oostkust. En nog steeds staat McGregor voor de Amerikaanse sportieve leefstijl gecombineerd met de Europese traditie. Deze kledingstijl is bijna overal draagbaar. En met McGregor outlet is dit bereikbaar voor iedereen. McGregor outlet is de bekende kwaliteit van McGregor, maar dan met hoge kortingen.


"Europese kwaliteit in Amerikaanse collegestijl"

De McGregor outlet collectie bestaat uit heren- en dameskleding en mooi bedtextiel. De stukken van de McGregor outlet collectie zijn makkelijk onderling te combineren. Bijna elke gelegenheid leent zich voor een outfit van McGregor outlet. McGregor outlet combineert een sportieve uitstraling met luxe materialen en een mooie pasvorm. Het is de Amerikaanse collegestijl, met de echo van de jaren vijftig en zestig. De Kennedy's, stijliconen in hun tijd, waren bijvoorbeeld vaak in deze stijl gekleed. En dessins en stoffen passen altijd bij elkaar. Je hoeft 's morgens dus niet meer te bedenken wat je aantrekt. Handig in het drukke dagelijkse leven! En voor de prijs hoef je het niet te laten. Door de hoge kortingen van soms wel 50% stel je heel gemakkelijk je outfit samen. Kies bijvoorbeeld voor een sportieve hoodie samen met een geruite blouse. Of een luxe kasjmier trui op je favoriete jeans. Netjes gekleed, maar niet té. McGregor outlet: kies voor de preppy look tegen een lage prijs!

Geen verzend- en retourkosten

Bij Zalando.nl is niet alleen de levering gratis, ook de retourzending!

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending en retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Wij helpen je graag bij al je vragen op ons gratis servicenummer 0800 020 11 38 of via een E-mail: service@zalando.nl.