Sale bij Zalando

Populaire filters
44 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

HOM is een wereldberoemd merk dat al sinds1968 ondergoed, nacht- en badkleding voor heren levert. De oprichters, Gilbert Anselme en Charles Belpaume, begonnen in hun vaderland Frankrijk een textielbedrijf, dat zich al snel specialiseerde in herenondergoed. Inmiddels is dit merk wereldwijd te koop, en blijvend populair. HOM maakt dan ook mooi ondergoed voor een redelijke prijs, wat bij heel veel mannen aanslaat. De pasvorm is comfortabel. Het ondergoed zit dan ook goed en de modellen zijn vlot en modern. HOM outlet heeft talloze innovaties doorgevoerd, waaronder de toepassing van speciale soepele stoffen voor het voorpand van de herenslip, die voor extra draaggemak zorgen. Er is een zeer ruim assortiment, wat betekent dat er voor iedereen wel iets geschikts tussen zit. Voor alle leeftijden en alle stijlen is passend (letterlijk en figuurlijk) ondergoed te vinden, en ook het badgoed en de nachtkleding voldoen aan iedere wens.

Bestel nu ondergoed, zwemkleding of pyjama's van HOM!

Omdat bovendien de kwaliteit zo goed is in verhouding tot de prijs, is dit merk ook in alle lagen van de bevolking en bij alle inkomens een succes. Heb je behoefte aan nieuw ondergoed, zwemkleding of aan een nieuwe pyjama? Maak dan je keuze uit de uitgebreide collectie. Kies uit boxers, slips en strakke boxers, uit vele kleuren en motieven en diverse pasvormen en materialen. Er is voor elke man een goede onderbroek te vinden en wie ze eenmaal draagt, wil nooit meer een ander merk. Ook in zwembroeken is er een ruime keuze: je kunt er van op aan dat de kwaliteit uitstekend is en dat uw zwembroek vele baantjes zwemmen meegaat. Interessant is dat u nu ook modellen van HOM kunt aanschaffen voor een nog lagere prijs: In de HOM outlet is een gedeelte van de collectie tegen gereduceerde prijzen te koop en daar kan u natuurlijk van profiteren! Ga dus snel even kijken in de HOM outlet of er iets bij zit en sla meteen wat van die goede onderbroeken en andere onderkleding in. Wacht niet te lang met bestellen als je eenmaal weet wat je wilt hebben, want de voorraad is beperkt!

Geen verzend- en retourkosten

Bij Zalando.nl is niet alleen de levering gratis*, ook de retourzending!

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending* & retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Het vriendelijke Zalando serviceteam helpt je graag bij al je vragen op het gratis telefoonnummer 0800 020 11 38.