Kleding

Populaire filters
61 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Berghaus kleding is kwaliteitskleding voor de bergsport. Deze kleding oogt jong en vitaal, bedoeld voor de sportieve, avontuurlijke bergsportliefhebbers.\ Berghaus is in de 60-er jaren opgericht in Engeland door een paar gefrustreerde bergbeklimmers die zich opwonden over het gebrek aan kwaliteit van deugdelijke outdoorartikelen. Door zelf hoogwaardige outdoor producten te ontwikkelen ontstond het merk Berghaus. Door hun successen met hun revolutionaire rugzakken in de jaren '70 en de verwerking van GORE-TEX in hun outdoorkleding werd Berghaus een gevestigd merk, over de hele wereld geroemd vanwege hun innovatieve kracht. Met hun outdoor uitrusting weet dit bekende outdoor kledingmerk, mede dankzij deze toegevoegde waarde, alle fanatieke bergbeklimmers met hun bijzondere kwaliteit te overtuigen.\Berghaus kleding is nu ook gemakkelijk online verkrijgbaar en biedt een enorme diversiteit aan artikelen. Zowel voor de fanatieke bergsporter als voor de gewone bergsport komt de Berghaus kleding met haar assortiment ruim tegemoet aan alle wensen. Met een speciale kinder-, vrouwen- en herenafdeling komt voortaan de hele familie aan haar trekken. De collectie van deze Berghaus kleding bestaat uit allerlei soorten schoeisel, kleding, bergsportuitrusting en overige accessoires die ook maar enigszins gerelateerd zijn aan bergsport.

Berghaus kleding: Comfortabel, veilig en innovatief

De Berghaus kleding zit altijd comfortabel en ziet er bovendien fantastisch uit. De kleding is veilig en biedt bescherming tegen de meest extreme weersomstandigheden. Door innovatie op het gebied van bergsportkleding speelt creativiteit en design ook een hele belangrijke rol.\ En door de enorme keus en de professionele uitstraling onderscheidt de Berghaus kleding zich ook van andere bergsport kledingmerken. Dit, in combinatie met de hoogst gestelde kwaliteitsnormen, garandeert het succes van deze excellente bergsportkledingfirma.\ De filosofie achter Berghaus kleding wordt bepaald door het zogenaamd maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat wil zeggen dat zij 100 procent instaan voor hun outdoor producten, waarbij mens en milieu zoveel mogelijk gerespecteerd wordt.\ Welke uitrusting je op je tocht ook nodig denkt te hebben, van waterdichte outdoorkleding tot de beste soorten rugzakken, met de innovatieve en duurzame Berghaus kleding ben je in ieder geval verzekerd van een hoge mate van comfort en veiligheid. Bij de aanschaf van Berghaus bergsportproducten haal je het beste in je naar boven!

Geen minimale bestelwaarde

Als je een bestelling bij Zalando.nl plaatst, kun je profiteren van 100 dagen retourrecht.

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending* & retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Onze klantenservice is bereikbaar op het gratis telefoonnummer 0800 020 11 38