Accessoires

Populaire filters
4 items weergegeven

Cerruti 1881, alleen al de naam van dit Italiaanse label is smaakvol. De sieraden die dit kwaliteitslabel aanbiedt zijn dat zeker ook! Met gebruik van mooie materialen, vormt Cerruti 1881 de mooiste ontwerpen. Cerruti 1881 accessoires zijn veelal zilverkleurig en afgewerkt tot in de kleinste details. Ze hebben een trendy look, maar het ontbreekt ze niet aan klassieke stijlelementen. Dit betekent dat je de sieraden zowel zakelijk als privé met trots kunt dragen. Je kunt met Cerruti 1881 accessoires een complete set sieraden samenstellen bij je outfit. Het assortiment Cerruti 1881 accessoires omvat namelijk alle benodigde ontwerpen. Je vindt er schitterende oorbellen, armbanden, ringen en kettingen. Bovendien doen al deze Cerruti 1881 accessoires het enorm goed als presentje aan iemand die belangrijk voor je is.

"Het mooiste design in zilver of edelstaal"

Een echt smaakvolle ring die bovendien heel trendy is, past natuurlijk prima bij jouw stijl. Je vindt verschillende exemplaren bij de Cerruti 1881 accessoires, waartussen jij je keuze kunt maken. De ringen worden gemaakt van verschillende materialen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen tussen hoogwaardig sterling zilver of glimmend edelstaal. In een aantal gevallen is het materiaal gecombineerd met schitterend ingelegde steentjes. Met zo'n ring heb je echt een sieraad met uitstraling aan je vinger. Combineer dit gerust met een mooi stel oorbellen van edelstaal en glas. De loepzuivere afwerking bezorgt deze oorbellen hun verdiende authenticiteit. Met deze combinatie van ring en oorbellen uit de collectie Cerruti 1881 accessoires, ben je eigenlijk al helemaal klaar om op je werk te verschijnen. Ben jij nog niet helemaal tevreden, dan kies je er gewoon nog een mooie armband bij. Bijvoorbeeld een model dat bestaat uit een combinatie van zwart en zilverkleurig edelstaal. Alle sieraden die je aantreft bij de Cerruti 1881 accessoires, worden geleverd in een stijlvol doosje. Dit legt er nog eens de nadruk op dat je hier te maken hebt met een stijlvol luxe merk. Ben jij in de stemming om jezelf eens met een paar mooie sieraden te verwennen, laat dan rustig het mooie aanbod aan Cerruti 1881 accessoires op je inwerken. Wij wensen je veel plezier met kiezen!

Gemakkelijk online bestellen

Op Zalando.nl hanteren wij geen minimale bestelwaarde en is betalen gegarandeerd veilig.

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending* & retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Vragen over een product? Ons serviceteam staat voor je klaar op ons gratis telefoonnummer 0800 020 11 38.