Beanies

Populaire filters
3.944 items weergegeven

Een beanie of toch een muts?

Wat is een beanie? Een beanie is de benaming voor een klein, casual mutsje. Naast warmhouden van het hoofd, is de beanie voornamelijk een mode-item dat door dames en heren gedragen kan worden.

Beanies voor elk moment

De echte beanie-liefhebber heeft natuurlijk meerdere exemplaren in zijn of haar kast. Een model van katoen voor wanneer de temperaturen stijgen en één van wol voor het geval je in een aflevering van Game Of Thrones moet figureren. De beanies zijn al lang niet meer alleen voor buiten in de winter. Zelfs op festivals wanneer de mussen nog net niet van het dak vallen worden deze mutsen gespot.

Zo draag je de beanie

Dat de beanie een waar fashion item is geworden, bewijzen de vele celebs: van voetballers, filmsterren tot modellen die de beanie dragen. Ze stylen allemaal maar al te graag hun look af met een comfy hoofddeksel. Maar hoe komt de beanie nu het beste tot zijn recht? Wil je een beetje nonchalance aan je outfit toevoegen? Draag hem dan losjes en hoog op je hoofd. Voor een fashion statement kies je een beanie met een uitgesproken tekst of met een merklogo van een on-trend merk. Deze draag je netjes omgevouwen en iets boven je wenkbrauwen. Voor welke gelegenheid je ook kiest, met een beanie breng je elke outfit naar een hoogtepunt.

Relevante pagina's