Herenartikelen

210.952 items weergegeven


Dé modetrends voor heren:

Onzichtbaar Altijd al onzichtbaar willen zijn? Hoewel de camouflagetrend lastig te spotten is, stel je je met een camouflageprint alles behalve verdekt op. Voeg je bij de nationale mode-army met een cargobroek, een army jacket en een donkergroen petje. Commando Shop!

Tropical Danny & Guillermo

Ken je deze toppertjes nog? Drink dan je breezer ananas deze zomer in een kek hawaii-shirt, een afritsbroek en een paar espadrilles. Aloha from Hawaii! Of gewoon vanuit Zandvoort.

Boer zoekt outfit Vind de ideale outfitmatch hier op Zalando. Vergeet het aloude gezegde ‘wat de boer niet kent, draagt hij niet’ en ga all the way voor een geruit overhemd, wollen boerenpet, cropped jeans en een strohalm in de mond. Proud to be a farmer.

Pinky Swear Heb jij altijd gezworen geen roze te dragen? Gooi je beloftes overboord en omarm de roze-voor-mannen-trend. Van roze hoodies tot aan babypink pantalons. Dit seizoen zie je eruit als een zuurstok.

Geen commentaar Spreken is zilver, zwijgen is goud. Soms zegt jouw T-shirt met quotes meer dan duizend woorden. Gaan die wijshouden jou iets te diep? Draag dan gewoon een Logo-shirt. Weet iedereen ook gewoon waar die aan toe is.

Gozurrrr Heimwee naar de onvergetelijke nineties? Tijd om die prachtperiode eens te herbeleven. Stof je trainingspak maar af en poets de Nike Air Max op. Hoodie erbij van Champion of een jack van Ellesse en -toet, toet, boinj boinj- het hakken en zagen kan weer beginnen!