Portemonnees voor heren

Populaire filters
2.524 items weergegeven

De klassieke portemonnees voor heren blijven boven aan de lijst van basisaccessoires. Je komt er nu eenmaal niet omheen, want je moet je geld ergens laten. Een elegant leren exemplaar in bruin of zwart kwaliteitsleer is onderdeel van het basisregime. Net als de riem, de stropdas en de zonnebril kan je je houden aan tijdloze eenvoud, of je bestudeert de trends.

Portemonnees voor heren blijven boven aan de lijst

Een klein exemplaar brengt het grootste gedeelte van zijn leven door in je jaszak, broekzak of in je tas. Waarom zou je dan niet gebruik maken van dit bescheiden bestaan om er een persoonlijk statement van te maken. Details vind je in een gebrandmerkt logo, een zilveren embleem of een karabijnhaak waarmee je hem aan de lus van de broek of aan je riem hangt. Of kies eens voor een komische of kleurrijke variant, voor reptielen of gevlochten leer. Sportmerken combineren duurzame kunststoffen in portemonnees vaak ook met meer dynamiek.

Toptrends voor wie diep in de buidel tast

Niet dat er iets mis is met minimalisme. Ingetogen staat voor klasse. Kies je voor een simpele gevouwen portemonnee, waarin je keurig je muntgeld, biljetten en bankpassen sorteert, neem dan leer in de kleur die je het meest draagt. Naast leer zijn er ook meer textiele modellen, maar met diezelfde scherpe moderne lijnen. Voor visitekaarthouders en een mooie omslag voor je paspoort geldt hetzelfde. Ga voor tijdloze chique, of doe er iets geks mee. Jij bent degene die er het meest plezier aan beleeft.