Zonnebrillen voor heren

Populaire filters
3.664 items weergegeven

Zonnebrillen voor heren die graag een heldere blik houden, op de weg of op het water, moeten terecht aan diverse eisen kunnen voldoen. Naast een uitstekende uv-filter is ook de kleur van de glazen van belang. De een bekijkt de wereld graag precies zoals die is, de ander liever met een vintage randje. Is dat laatste sowieso jouw stijl, kies dan voor een model met ronde glazen.

Het verzamelen van zonnebrillen voor heren begint hier

De vorm van je bril hangt deels af van je gezicht, maar vooral van je voorkeur. De meeste modellen staan iedereen, het ligt er aan wat voor look je beoogt. Zo geeft een ouderwets en solide D frame bijvoorbeeld een onmiskenbare sexy retro vibe. Sportgerichte zonnebrillen hebben vaak extra spiegeling, vooral voor op de piste of op het water. Waar zogenaamde flash coatings meer mode zijn, bieden echte spiegelglazen simpelweg nog meer uv-bescherming.

Verstopt achter je glazen spreekt je bril boekdelen

Groene druppelvormige glazen in een schildpadprint frame. Geen punt. De klassieke Aviator past iedereen, dus heeft iedereen er ook een. Onderscheid jezelf door te variëren. Naast de kleur en de vorm van de glazen zijn ook de kleuren en materialen van de monturen beeld bepalend. Metaal of kunststof, effen of geprint. Een andere vintage favoriet blijft de iconische Wayfarer. Menig beroemdheid heeft zich na een avond doorzakken hierachter verscholen vanwege de paparazzi. Ook al verstop je jezelf tijdelijk achter getinte of gespiegelde glazen, je stijl blijft zichtbaar.