Luiertassen

Populaire filters
95 items weergegeven

Niemand de deur uit zonder luiertassen

Naast buggy en bedje, speentjes, slabbetjes en snoetenpoetsers zijn luiertassen een onmisbaar onderdeel van de babyuitzet. Waar baby gaat, gaan een hoop spullen mee en die moeten in stijl vervoerd worden. Alles wat je nodig hebt voor je kleintje gaat goed geordend mee op pad. Luiertassen vind je in alle soorten en maten, maar hebben een ding met elkaar gemeen, en dat is overzicht.

Naast alle functionele overwegingen, zoals ruime opbergvakken, makkelijke sluitingen en comfortabele schouderbanden, wil het oog ook wat. Sportief, stoer, of elegant, afneembaar kunststof in een effen knalkleur of vrolijke motieven, slijtvast canvas in pasteltinten, deze tassen zijn duurzaam en makkelijk te reinigen. Van een simpel trendyshopper model tot een deluxe-versie van je favoriete merk, de leukste luiertassen vind je hier.

Luiertassen komen met leuke en praktische extra’s. Een verschoningsmatje is fijn op reis, en wanneer de tas ook nog is uitgerust met een isoleervak voor babyvoeding ben je onderweg van alle gemakken voorzien.

De babyuitzet begint hier

Baby’s veranderen je leven, en de deur uitgaan zal nooit meer het zelfde zijn: het vereist enige voorbereiding. Voor een wandeling in het park zijn de eenvoudigere luiertassen perfect afdoende. Wordt het echt een dagje weg, dan moet er heel wat mee om alles in goede banen te leiden.

Ouders met een dynamisch leven die veel tijd buitenshuis doorbrengen, weten precies welke accessoires onmisbaar zijn voor deze kleine volksverhuizing. Om alles op een praktische en comfortabele manier mee te nemen, duik je hier in de uitgebreide collectie luiertassen.

Net als alle accessoires die het leven makkelijker maken, maken ze het ook leuker. Moderne en minimalistische modellen zijn amper van een designertas te onderscheiden. In plaats van een laptop, trek je er een stapel luiers of een babyfles uit.

De mooiste luiertassen draag je het liefst zo

Kies uit de selectie luiertassen op basis van stijl en je praktische overwegingen. Bepaalde functionele voorkeuren zijn minstens net zo persoonlijk als je smaak. Naast de eventuele extra accessoires bij de tas, is het ook belangrijk om na te denken over de grootte en gewicht en het aantal opbergvakken. Zo weet je zeker dat je de tas kiest die bij je past en aan je verwachtingen voldoet. Inventariseer vooraf wat je allemaal graag bij de hand wilt hebben. Reserve-rompertjes en een extra setje babykleertjes, luiers, babyflessen en de lievelingsknuffel van je kleintje hebben allemaal een plek nodig.

Modeliefhebbers halen hun hart op bij grote mode merken. Grote trendy tassen zijn de ultieme combinatie van alle praktische voordelen, in het perfecte jasje. Rugtasmodellen zijn niet alleen ruim en goed in te delen, ze zijn ook nog fijn te vervoeren. Langwerpige modellen hebben iets weg van een weekendtas, met een luxe uitstraling in materialen als imitatieleer.

Waterdichte materialen maken het gebruik en het onderhoud van luiertassen extra makkelijk. Luierzakjes, speciale hoesjes en vakjes voor speentjes of een afneembare flessenhouder, zijn fijne extra accessoires. Met handige haken kun je een luiertas vastklikken aan je buggy. Met modellen met een stay-open frame houd je allebei je handen vrij om te doen wat je moet doen. Wel zo handig.