Rugzakken voor heren

Populaire filters
415 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Met Eastpak rugzakken kom je overal

Eastpak rugzakken zijn gemaakt om te gebruiken. Ja, ze vallen op door hun herkenbare stijl, de kleuren, de prints en de details. Maar na verloop van tijd vallen ze vooral op door hun bestendigheid. Functionele accessoires als een backpack zijn aan de ene kant een expressie van je eigen stijl en je unieke persoonlijkheid. Aan de andere kant dienen ze een uiterst praktisch doel en dat is op een betrouwbare en comfortabele manier je spullen bij elkaar houden en overal mee naartoe nemen.

Eastern Canvas Products stond ooit in dienst van het Amerikaanse leger. Als er een ding is dat militairen blind moeten kunnen doen, dan is het vertrouwen op hun materieel. Daar liggen dan ook de wortels van de kwaliteit van Eastpak rugzakken, die je vindt bij Zalando. Begrippen als diversiteit en exclusiviteit zijn ook belangrijk bij Eastpak. Er wordt niet van je gevraagd je aan te passen, maar je wordt uitgenodigd om te laten zien wie je bent. En dat doe je door de rugzak te kiezen die perfect bij jou past. Eigengereid, standvastig en misschien zelfs wat rebels, Eastpak draagt graag bij aan een grensverleggende stijl.

Van de iconische Padded Pak’r modellen tot de multifunctionele laptoptassen, Eastpak creëert dynamische en uitgebreide collecties waarin je steeds nieuwe en originele tassen vindt. Er zijn leren rugtassen met een vintage vibe die bij gebruik alleen maar mooier worden. Neem je rugtas overal mee naartoe! De doorleefde look van het leer herinnert je aan alle plekken waar je bent geweest.

Kies een Eastpak rugtas die het beste bij je past

Een van de redenen dat de Padded Pak’r, een absoluut heritage-model onder de Eastpak rugzakken, zo mateloos populair is, is het perfecte formaat. De tas is niet te groot en niet te klein en wordt uitgevoerd in letterlijk honderden verschillende kleuren en prints. Ze vormen de inspiratie voor talloze samenwerkingen met kunstenaars, die tekenen voor de originele prints. Verstelbare banden zorgen voor flexibel draagcomfort, extra vakken houden je spullen op orde, ritsen zijn stevig maar sluiten soepel af en de gesealde naden houden de boel waterdicht. En je oog zal altijd vallen op een nieuwe uitvoering.

Steeds vaker verhuist je laptop met je mee van huis naar school, van je werk naar huis en vice versa. Stijl wordt nergens opgeofferd voor functionaliteit, maar je kunt erop vertrouwen dat in deze gestroomlijnde laptop-rugzakken van Eastpak je spullen veilig zijn opgeborgen. De laptop schuif je in het speciale vak, dat is voorzien van extra padding, en kleine essentiële zaken zoals je laders en harde schijven berg je apart op in extra vakken. Zelfs als je een sprintje moet trekken voor de trein, zitten je spullen goed.

Met leer maak je een statement. Casual, maar met een luxe uitstraling zijn de leren Eastpak rugzakken een ideale reisgenoot voor iedereen - van doorgewinterde globetrotter tot professional. Ze zijn comfortabel in gebruik en als trouwe reisgenoot bedoeld om een tijdje bij je te blijven. Eastpak maakt ook mooie kleine leren accessoires. Ga je voor een complete look, dan vind je er een bijpassende portemonnee of heuptasje bij. De leren schoudertassen van Eastpak mag je ook gerust een must-have noemen als leer jouw look is.

Altijd alles bij je in de unieke backpacks van Eastpak

Speciaal voor de schoolgaande en studerende Eastpak-fans zijn er de rugzakken die rekening houden met alles wat je nodig hebt. Zo bieden ze voldoende ruimte voor alle studieboeken, notitieblokken en pennenetuis die mee moeten. Door het gestroomlijnde ontwerp wordt het gewicht goed verdeeld.

Door de handige indeling is bovendien de boekenballast een stuk beter te dragen. De verschillende binnenvakken helpen je de orde te bewaken wanneer je hoofd omloopt van lessen, huiswerk en planningen. En in stijl mogen de tassen uiteraard gezien worden.

Voor de echte reiziger wordt de authentieke heritage-look gecombineerd met moderne constructies en innovatieve materialen. Is het outdoor je ding, dan zijn rugzakken met schouderbanden met extra padding precies wat je zoekt. Het avontuur wacht en Eastpak gaat met je mee.