Mode

Populaire filters
139 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Rains

Het jammer vinden dat het niet regent: een nieuw concept met dank aan rains, de Deense regenjassen. Nederland is niet het enige land waar er nog weleens wat druppelt uit een hardnekkig grijs wolkendek. Het Deense merk Rains ontstond in de regenachtige straten van hoofdstad Kopenhagen.

Een nieuwe urban classic: Rains regenjassen

Dit verklaart ook de cool urban benadering van een typisch outdooritem als een regenjas. De moderne manier waarop Rain de rubberen regenjas interpreteert past in de Scandinavische traditie van een simpele, sobere en zuivere stijl. De ingetogen en weloverwogen ontwerpen en hoogwaardige kwaliteit van Rains zijn dan ook bedoeld voor duurzaam gebruik. Qua kleur stelt Rains zich prettig bescheiden op met een basis in zwart en beige, met mooie diepe grijstinten die soms neigen naar groen of juist meer naar blauw. Geel zorgt voor een vrolijke noot.

Doe een regendans is de waterdichte jassen van het Deense Rains

Op de markt sinds 2012, maakte Rains in rap tempo zijn opmars als gevestigd internationaal regenkledingmerk. Niet ongebruikelijk voor een Scandinavisch label, maar toch getuigt het van een sterke visie om een degelijk item als een regenjas om te dopen tot een trendy en begeerlijk object. De combinatie van modieuze silhouetten en innovatieve materiaaltechnologie is bij Rains perfect in balans. De collectie lichtgewicht jassen is inmiddels uitgebreid met waterdichte accessoires en tassen. De strakke vormgeving van utility rugtassen, gekleurde heuptassen en ruime shoppers sluiten naadloos aan bij de Rains filosofie. Het wachten is nu nog op de regenlaarzen.