Riemen voor heren

Populaire filters
2.632 items weergegeven

Uiteraard moet niks echt en mag in principe alles, maar als het om accessoires als herenriemen gaat, is het handig om in ieder geval in de basis te weten hoe het hoort. Het concept riem is vrij eenvoudig en redelijk rechttoe rechtaan. Je hebt je lengtemaat nodig en meer niet. Gelukkig hebben gespen een groot onderscheidend vermogen en kun je met kleur stiekem alle kanten op.

Herenriemen houden de broek en de stijl hoog

Van ingetogen mat leer zonder poespas met een strakke metalen gesp tot rijkelijk met studs en glimmend gouden logo’s versierde exemplaren. Je kunt een riem rustig zijn werk laten doen zonder er aandacht op te vestigen. Of je maakt er een extra ornament van. Maar laat je schoenen niet tegen je riem opbieden. Een van twee mag op de troon. Wanneer je sieraden draagt, match het metaal met elkaar, zilver op zilver, goud op goud. Haal ook mat en glimmend niet door elkaar.

Tijdloos of bovenop de trends, herenriemen tellen mee

Bretels zijn een briljante manier om een casual look meer vintage te maken, of een vintage look nog authentieker. Het wachten is nu nog op de terugkeer van de sokophouders. Draag een gestreepte canvas riem bij een formele grijze pantalon en een slimfit overhemd. Rijg een zwarte riem door de lussen van je witte jeans. Vrees niet dat de riem overbodig wordt verklaard en investeer. Zo lang er broeken met lussen worden gemaakt, zullen mannen riemen dragen.