Toilettassen voor heren

Populaire filters
560 items weergegeven

Toilettas

Ga je een paar dagen weg, of echt op vakantie, dan stop je al snel meer in je toilettas dan je denkt. Ook in je eigen badkamer helpt een goede toilettas de orde handhaven. Neem er een extra voor naar de sportschool, waar je standaard naast douchegel en deo een scheerset bewaart. Zo kom je altijd en overal fris voor de dag.

De mooiste toilettassen, voor thuis of op reis.

In praktisch opzicht heb je zo je persoonlijke voorkeuren. Vakjes doen het bij veel mannen goed. Kies je een model met transparante vakken, dan kun je alles lekker snel en makkelijk terugvinden. Modern textiel en sportieve kunststof modellen kunnen in de wasmachine. Klassieke leren toilettassen verzorg je net zo goed als je eigen huid. Kleur is een kwestie van smaak. Zwart is altijd goed, maar een camouflageprint, ruit, of kanariegeel mag uiteraard ook.

Compact, stijlvol en praktisch, dat is de perfecte toilettas.

Denk naast model en materiaal ook aan de maat. Compactere modellen van flexibele stof gooi of prop je zo in je tas. Stevigere toilettassen met extra padding, die meer neigen naar een beautycase, nemen meer ruimte in beslag in je koffer of weekendtas. Vergeet niet een extra plastic zakje voor je vloeistoffen in je handbagage te doen als je gaat vliegen. Een spontaan weekend weg, dan verras je de man met een nieuwe toilettas. Ook voor vaderdag is dit een fijn alternatief voor een paar gekke sokken of een nieuwe stropdas.