Horloges voor heren

Populaire filters
89 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Diesel horloges: Diesel doet dingen graag anders

Dat Renzo Rosso een originele visie voor het merk-DNA van Diesel had, is bekend. Met denim legde hij de basis voor een wereldwijd fenomeen dat zich kenmerkt door maar een ding, innovatie. En dat straal jij uit wanneer je een Diesel horloge van dit vooruitstrevende mode-imperium aan je pols draagt. Met de dynamische en stijlvolle uurwerken laat het merk zien dat stijl met groot impact ook in de kleine dingen zit.

Diesel is een speels merk dat met een gezond gevoel voor humor zichzelf niet altijd te serieus neemt. Maar de ontwerpen en technologie van Diesel horloges mogen wel degelijk heel serieus genomen worden. Alles is tot in de finesses doordacht en uitgevoerd volgens de hoge Diesel standaard van kwaliteit. Van digitale horloges tot complexe chronografen, ieder horloge dient een doel en heeft een eigen karakter.

Diesel doet dingen graag anders. Zoek je een alternatief voor gangbare, traditionele horloges, dan ben je bij de Diesel collectie op zalando.nl op de juiste plek. Matleren polsbandjes die robuust en chic tegelijk zijn, passen perfect bij een matmetalen chronograaf met een industriële uitstraling. Een semitransparant polsbandje in heldere en opvallende kleuren als oranje of felblauw laat uurwerken met een ombré-kleurverloop nog meer oplichten.

Diesel horloges voor heren met attitude

Subtiel verscholen onder de manchetten van je gestreepte overhemd ligt een Diesel horloge voor heren te wachten tot je er een blik op werpt. Kwartsuurwerken worden gecombineerd met fijne extra functies als een stopwatch en datumweergave. Behuisd in een strakke metalen kast en voorzien van flexibele en comfortabele metalen schakelarmbanden is dit luxe zonder franje. De knopjes worden omrand door metalen plaatjes, die niet alleen beschermen tegen beschadiging, maar de Diesel horloges voor heren de sterke en robuuste uitstraling geven die bij de drager past.

Met de digitale Diesel horloges wil je haast vergeten dat je een smartphone hebt. Telefoons kunnen veel, maar geven je outfit niet de stijl van een goed horloge. Roestvrij staal, zwart nylon of flexibel silicone - diversiteit en variatie zijn kenmerkend voor de Diesel collectie herenhorloges bij Zalando. Een lastige keuze! Voor dagen met snelle actie, zoals gymsessies of hardlopen, is een zweetbestendig en shockproof exemplaar fijn. Voor de momenten dat je strak in het pak door het leven gaat, is iets geraffineerder een betere keuze. Draag je het liefst jeans en een T-shirt, dan is eigenlijk ieder horloge van Diesel een voltreffer.

Het is misschien niet alles goud wat er blinkt, maar onder de uurwerken gaat Diesel toch echt voor goud. De Diesel horloges steken deze klassieker onder de edelmetalen uiteraard in een nieuw jasje. Matgoud op zich valt misschien niet direct op, maar combineer je het met zwart, zoals Diesel, dan springt het contrast direct in het oog. Kies je voor hoogglans, dan heb je dat beetje bling dat op zijn tijd echt wel mag.

Chronografen en digitale horloges met de Diesel edge

Wie een uurwerk zoekt met een meer sportieve vibe, valt geheid voor de strakke, gestroomlijnde varianten. Een simpel digitaal uurwerk draag je aan een siliconen bandje. De echte minimalisten gaan voor puur zwart, maar wie nog een beetje meer Diesel eigenheid wil, wordt op zijn wenken bediend met knalkleuren als bloedrood.

Ben je op zoek naar een Diesel horloge voor iemand anders? De checklist helpt! Hoe specifieker je weet wat een ander mooi vindt, hoe makkelijker je kunt kiezen. Wordt het een sportief model of meer dressy? Verdiep je in de materialen en de werking van verschillende types horloge. Welke extra functies zijn belangrijk en wat past bij de persoonlijke stijl van de drager? Een doorgestikt leren bandje zegt tenslotte iets totaal anders dan een band van transparant groen kunststof.

Ben je een modepurist, dan is er vast een rode draad in je keuze voor accessoires. Draag je weinig sieraden, dan is je horloge het toppunt van persoonlijke expressie. Zorg dat je horloge niet alleen matcht met je karakter en de gelegenheid, maar ook met de rest van je outift. Leer sluit aan op leer en voor een perfecte match van schoenen, riem en horloge kun je terecht op zalando.nl. Klasse gegarandeerd!