Schoudertassen voor heren

Populaire filters
2.337 items weergegeven

Met schoudertassen voor heren heb je alles bij de hand

Je nektasjes bieden over het algemeen voldoende ruimte voor de kleinere spullen. Hierin neem je eenvoudig je sleutels en portemonnee mee. Maar soms heb je gewoon wat meer opbergruimte nodig. Op weg naar school met een schrift en wat boeken, terug van kantoor en op weg naar de supermarkt voor wat boodschappen… Wat je doel ook is, er zijn genoeg momenten waarop je een grotere tas nodig hebt. Schoudertassen voor heren bieden je hierbij een stijlvolle oplossing.

De chest bags staan bekend om hun draagcomfort, omdat het gewicht van de tas over de borst wordt verspreid. Schoudertassen voor heren bieden ook dit hoge draagcomfort, waarbij het gewicht deels op de schouder en deels op de heup wordt gedragen. Het voordeel van de schoudertas ten opzichte van de chest bags is dat ze in veel uiteenlopende formaten verkrijgbaar zijn. Afhankelijk van de spullen die je mee wil nemen, is er altijd wel een passend formaat te vinden.

De stijlvolle crossbody tas als blikvanger

Schoudertassen worden ook wel crossbody tassen genoemd. Geen gekke naam als je je bedenkt dat dit type tas voor extra comfort op de schouder wordt gedragen en op de heup aan de andere kant van je lichaam rust. De band loopt dus over je lichaam, cross body. Bij Zalando vind je verschillende formaten van de schoudertassen voor heren. Denk aan subtiele formaten met voldoende ruimte voor je portemonnee, flesje eau de cologne en een notitieboek. Maar ook grotere modellen die voldoende ruimte voor je favoriete boeken passeren hier de revue.

Ontdek de diverse materialen om aan te laten sluiten op het beoogde gebruik en je persoonlijke smaak. Corduroy, denim, hardshell en leer zijn enkele voorbeelden van de mogelijkheden op dit gebied.

Maak je outfit af met iedere stijl tas

Waar de ene persoon enkel schoudertassen voor heren voor het praktische nut zoekt, ziet de ander de tas als een aanvulling op de outfit van de dag. Gelukkig vind je in onze online shop eindeloos veel soorten en merken, van sportief tot zakelijk.

Misschien zoek jij wel voor ieder type outfit een tas. Zo vind je hier schoudertassen voor heren met een sportieve insteek, en voldoende ruimte voor je yogamat. Je zakelijke look matcht weer goed met een zwarte of cognackleurig model van leer. Gebruik de zoekfilters om snel jouw gewenste merk en model te vinden. En scoor je in de kortingen een scherpe deal? Misschien heb je dan extra budget voor nóg een mooie tas!