Filter1

G-SHOCK
Catalogus

73 items weergegeven

Dit is de Casio G-SHOCK

Casio G-SHOCK horloges hebben na decennia aan de top van de verlanglijst van iedere horlogefanaat eigenlijk weinig tekst of uitleg nodig. Iedereen die er ooit een om de pols heeft gedragen, komt vroeg of laat terug voor een nieuwe. Deze stoere horloges zijn meteen te herkennen aan de typische behuizing, de robuuste stijl en het onverwoestbare ontwerp. Met het iconische eerste model, een ware digitale revolutie in horloges, zette Casio begin jaren zeventig de horlogemarkt op zijn kop. Het merk zette zichzelf als koploper van vernieuwing op de kaart.

Nog steeds niet door de tijd ingehaald is de collectie sterk gegroeid, in stijl en prestaties. Pioniers dragen een G-SHOCK om hun pols, met een grensverleggend uurwerk dat onder alle omstandigheden blijft presteren. Bestand tegen hoge waterdruk en centrifugale krachten, kan dit unieke horloge echt tegen een stootje. Er is geen weg te verkennen waarbij dit horloge niet je perfecte reispartner is.

In de groeiende collectie horloges is er voor iedereen een model te vinden. Kies voor klassiek zwart of ga juist voor felle kleuren, sta sterk in staal of val op in wit. Verzamelaars houden de Limited Edition-series scherp in de gaten.

G-SHOCK regeert en presteert

Casio heeft zich met deze horloges volledig toegewijd aan eindeloze innovatie. Perfectie kan niet verbeterd worden, maar toch slaagt Casio in grensverleggende innovaties. De eisen die een echte fan stelt, worden met ieder nieuw model vervuld en overtroffen. Altijd on-trend, eigen en uniek, zijn deze horloges in welke behuizing dan ook een statement in stijl en prestatie.

De verschillende G-SHOCK modellen, vierkant of afgerond, klassiek of in de nieuwste trend kleuren, zijn in alle beschikbare behuizingen, altijd gericht op het maximale in draagcomfort en kwaliteit. Deze meest duurzame digitale en analoog-digitale uurwerken worden dankzij hun betrouwbaarheid gedragen door iedereen die onder hoge druk moet presteren. Van strijdkrachten tot topsporters, er prijkt een G-SHOCK aan hun pols.

Voor surfers, buitensporters en pioniers staat het horloge synoniem voor de ultieme stevigheid. Het horloge is het resultaat van de inspanningen van een team specialisten. Om de droom van een onverwoestbaar horloge te verwezenlijken werden er vanaf begin jaren tachtig maar liefst tweehonderd prototypes met de hand gemaakt.

De basisprincipes van het perfecte horloge

Casio kwam met de belofte het meest duurzame horloge ter wereld te maken. Het iconische ontwerp, dat in de loop van de tijd is doorontwikkeld tot nieuw hoogten, is gebaseerd op een unieke formule. De zeven basisprincipes die de G-SHOCK maken tot wat het is. Het horloge is superstevig en bestand tegen zwaartekracht, elektrische shock, extreme lage temperaturen en hevige vibraties, is stootvast en waterproof.

Eer dit uurwerk, het design erfgoed en de toptechnologie, en draag je favoriete uurwerk bij een passende outfit. Druk je stijl uit met een koperen uurwerk, neongroene polsbandjes of een camouflageprint. Trek erop uit in het donker om je horloge in al zijn glorie te zien oplichten met speciale nachtwijzers. Krasbestendige roestvrije stalen behuizingen geven de horloges een unieke nieuwe uitstraling. Kies voor Throwback Protection modellen voor een knipoog naar vroeger. Vintage of futuristisch, er is een G-SHOCK die perfect bij jou past.

Maak de Casio G-SHOCK als stijlelement onderdeel van je dagelijkse dracht, en als betrouwbaar instrument essentieel voor je survivalkit. Of je nu de druk en dynamiek van de urban jungle het hoofd biedt, of je zinnen hebt gezet op het uitzetten van een nieuwe koers door de wildernis, het zijn de innovatie en technologie die je bij je wilt dragen.