Mutsen & petten voor heren

Populaire filters
6.119 items weergegeven

Aan de mutsen en petten voor heren herken je de tribe. Atleten en hiphoppers gaan voor basketbalpetten, skaters hebben hun eigen variant. Sportpetjes met een verstelbare achterkant, mag je ook achterstevoren dragen, tot een zekere leeftijd. En moet je ergens per se je muts of hoed afdoen, draag er dan geen of ga daar niet naartoe. Het meeste haar zit een beetje raar na het dragen van een hoofddeksel.

Mutsen en petten voor heren met stijlidentiteit

Sta je voor individuele stijl, lap alles aan je laars en zet op waar je zin in hebt. Vandaag is dat een simpel wollen mutsje, dat je met een opgerolde rand nonchalant op je hoofd hebt laten vallen. Morgen is meer een dag voor een plat petje, in een klassieke tweed, die je draagt op een bomberjack met bloemenprint. Je overweegt een baret. Met name op uniform geïnspireerde petten als de piloten- of schipperspet zijn een leuke afwijking van de norm.

Pet af, muts op en een extra hoed aan de kapstok

Ook echte ouderwetse hoeden zijn terug van weggeweest. In de zomer biedt het schaduw, in de winter houden deze je warm. Een strohoedje draag je het best bij een bermuda of een linnen pantalon, espadrilles of ander nonchalant schoeisel. Een bolhoedje kun je al dan niet ironisch combineren met een tweedjasje of tweedelig pak en klassieke veterschoenen. Vintage stijl hoeden mag je relatief hoog boven je oren dragen, met een opvallende retrobril erbij. Creëer de ultieme comfortzone met een pet met oorkleppen.