Herensieraden

Populaire filters
4.483 items weergegeven

Stoer leer, studs en stenen kralen worden gecombineerd met fijn vlecht- en knoopwerk voor sierraden voor heren. Om je nek hang je een klein edelmetalen kettinkje, voorzien van symbolische hangers als een kruisje of een kogel. Heb je de smaak te pakken, leg dan alles over elkaar, om je pols en om je nek. Er is op dit gebied geen bescheidenheid meer geboden.

Sesam open nu de schatkist met sieraden voor heren

Gooi je niet meteen al je voorbehoud over boord, begin dan met investeren in een goed uurwerk. Horloges zijn een geweldige manier om je hang naar technologie te combineren met trends. Vorm en functie zijn op dit vlak immers goede vrienden. Stevige metalen kasten bieden behuizing aan ingenieuze analoge of digitale uurwerken. De polsbanden voeren eindeloze variaties, die vaak nog verwisselbaar zijn ook. Kies metaal, leer of kunststof of zelfs hout, in een trendkleur of klassiek neutraal.

Horloges, armbanden en kettingen voor mannen die meer willen

De volgende stap is een eenvoudige, elegante maar stevige zilveren armband. Een trip naar Ibiza of ander zonnig oord is het beste excuus om de collectie uit breiden met een serie van drie gekleurde touwarmbanden, met of zonder kralen of bedels. Wanneer die tekenen van slijtage vertonen, worden ze alleen maar authentieker. Hou je echt je look liever clean en minimalistisch, ga dan voor een subtiel statement met een metalen gebogen armband, die je zo zonder sluiting omdoet. Makkelijker wordt het niet, mooier wel.