ASICS SHOE FINDER
ASICS SHOE FINDER

84 items weergegeven

Zaalschoenen

Zaalschoenen zijn per definitie echt anders dan bijvoorbeeld voetbalschoenen of een hardloopschoen. Dit komt niet alleen door het type sport, maar door de ondergrond waarop je speelt. De wrijving tussen de zool en een binnenvloer is bepalend voor je grip en snelheid, de nodige demping voorkomt blessures. Bovendien laat je geen sporen achter.

Zaalschoenen voor volleybal en handbal.

Volleybal en handbal zijn indoorteamsporten die vragen om snelle reacties, korte en felle passen, maar ook om maximale wendbaarheid. Je moet vanuit een vaste positie meteen en makkelijk kunnen reageren, maar niet slippen als je het op een rennen zet. Dit vraagt om een verfijnde balans in het ontwerp van de schoen. Zolen geven precies de juiste mate van grip, die je ook nodig hebt om te springen. Sterke en flexibele kunststof textiel geeft steun aan je voeten en enkels en zorgt ervoor dat je bewegingsvrijheid behouden blijft.

Je spel in perfecte balans met de beste zaalschoenen.

Wrijving veroorzaakt warmte, waardoor er bij zaalschoenen extra aandacht is voor de ademende kwaliteiten van de gebruikte materialen. Net als de functie, is de vorm dynamisch. Met veel felle kleurelementen stralen de schoenen energie uit. Veel modellen hebben iets futuristisch, maar ook voor vintage liefhebbers is er een zaalschoen. Bij de schoenen horen natuurlijk de bijbehorende sportkleding en accessoires als kniebeschermers, en een ruime sporttas om alles mee te kunnen nemen.