Trainingspakken voor heren

202 items weergegeven

Trainingspak

Ambitieuze sporters die meerdere keren peer week trainen zullen meer dan een trainingspak in hun sportgarderobe hebben. Werkkleding gaat uit, het trainingspak aan, shirt, shorts en schoenen in je sporttas en je bent klaar om te bewegen, en te ontspannen. Bewegen doe je met je hoofd en je lijf, dus dan investeer je ook in de juiste outfit. Als je slim kiest, zijn verschillende trainingspakken ook onderling te combineren.

Het icoon van de sportkleding is het trainingspak.

De meeste voetbalmannen hebben een favoriete club of merk, maar ook voor handbal of de sportschool kun je een pak goed gebruiken. Op het gebied van comfort en looks zijn er wat keuzes te maken. De meeste jacks zijn voorzien van een rits, ook de hoodies. Broeken hebben een elastische taille, met of zonder rijgkoord. Van zachte katoenen joggingstoffen met een vleugje stretch, tot matte of glanzende materiaalmixen, het is allemaal slijtvast en het ademt.

Tover je trainingspak om tot stijlstatement.

De term campingsmoking tovert niet bij iedereen meteen een glimlach, maar geef toe: Wat zit er nu lekkerder op een vrije dag dan een perfect passend trainingspak. Een van de leuke dingen van mode is bovendien de vrijheid om te doen wat je wilt, in jouw stijl. In korte broek en slippers met een trainingsjack op pad, niemand die je tegenhoudt. Luxe trainingspakken in vintage stijl worden gedragen met cowboyboots en wollen mantels, dus wat let je.