Populaire filters
sizes
brands
Kleur
Prijs
Materiaal
Duurzaamheid
Print
2.159 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

O’NEILL

Geboren in de golven langs de kust van California, is O’NEILL het sportmerk met een uitgesproken hang naar de zomer, perfect voor surf dudes en bikini babes met serieuze stijl en sportambities. Als pionier van het eerste neopreen wetsuit is grondlegger Jack O’NEILL een toonvoorbeeld van passie in de praktijk met het ontwikkelen van innovatieve en inspirerende sportkleding .

O’NEILL ski en surf in stijl

De ontspannen hippie en boho sferen, het vrolijke en kleurrijke landschap van Ocean Beach legden daarnaast de basis van de originele O’NEILL stijl. Naast zand, zee en zomer in strand en surfkleding weet O’NEILL zijn good vibrations ook over te brengen op de pistes. Even afgezien van de overduidelijke verschillen in temperaturen, is de overstap niet helemaal onlogisch. Comfort, wendbaarheid en duurzaamheid in materialen moeten aan dezelfde hoge eisen en standaard voldoen, of je nu op een surf of snowboard staat. Van blije board shorts tot retro skibroek, het moet vrij bewegen en de uitdaging met de natuurlijke elementen kunnen aangaan.

Life is a beach – O’Neill badkleding voor de perfecte zomer

O’NEILL bekijkt het leven van de zonnige kant. Dit zie je terug in een uitgesproken vrolijk en energiek gebruik van felle kleuren en rijke prints. Bloemenprints en zonsondergangen zie je verschijnen op T-shirts, bikini’s en backpacks. Daarnaast is de basis van de kleding, sport en schoenenlijn versobert en versterkt met marineblauw, olijfgroen, grijs, zwart en wit. Van de perfecte parka tot de luchtigste strandjurken en accessoires, O’NEILL heeft alle seizoenen in huis. O’NEILL catered ook voor kids dus die kunnen in vrolijke badkleding en stevige, stoere skipakken zo mee het strand op of de pistes af.