223 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Patagonia

Je hebt mensen die pas het gevoel hebben te leven als ze de grenzen op zoeken en Patagonia gaat maar al te graag met je mee op pad. Kleding voor skiërs en snowboarders, maar ook voor trekkers en klimmers doorstaat alle testen. De urban nomad wordt verwend met de beste parka’s en voorzien van de ultieme regenjassen.

Patagonia outdoorkleding verkent de nieuwe paden

Sweaters en hoodies met hoge halzen houden je warm. Ook de jassen van Patagonia, goed gewatteerd en dubbel doorgestikt, weten van wanten. Je hoeft het kwikpijl niet te polsen om erop te vertrouwen dat je buiten geen kou zal vatten. Buitensporters bewegen fanatiek en genereren hiermee veel lichaamswarmte. Kies daarom voor broeken en jassen die zowel beschermen als ademen en zorg voor een goede onderlaag in hemd, T-shirt en fleece. Zet een muts of capuchon op in de winter.

Stel jezelf op de proef met Patagonia

Naast kleding staat het merk bekend om zijn supersterke rugtassen en enorme weekendtassen. Ideaal voor sportieve reizigers en trekkers. En juist omdat de immense natuur, het grote avontuur met weidse uitzichten, zo trekt, wil Patagonia dit blijven behouden voor volgende generaties. Het merk is dan ook een echte pionier in duurzame ontwikkeling en fair trade activisme. Patagonia gaat voor de positieve noot in alles wat ze doen.