Trainingsbroeken voor heren

Populaire filters
363 items weergegeven

Volg merken die je leuk vindt

We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Nike-trainingsbroeken voor sporters en trendsetters

Nike-trainingsbroeken zijn er voor mannen die graag sporten én voor mannen die zich graag trendy kleden.

De comfortabele Nike-trainingsbroeken zijn onmisbaar voor mannen die hun spieren voor de game warm willen houden. Ook als je graag in stijl uitrust of op zoek bent naar een straatwaardige outfit, zul je in dit assortiment vinden wat je nodig hebt. Ga voor een Nike-trainingsbroek waar de sportiviteit en modebewustzijn vanaf spatten.

Ben jij een van deze mannen, of wil je deze sportbroek om een heel andere reden scoren? Ga dan snel naar zalando.be en bestel jouw nieuwe fashionitem.

Nike-sportbroeken voor heren: waar innovatie en design samenkomen

Nike-sportbroeken voor heren hebben een nonchalante, maar sportieve uitstraling met toffe hedendaagse designs. Maar dat is nog niet alles.

Nike volgt technologische innovatie op de voet en ontwerpt de broeken zo dat ze het beste uit elke man halen. De materialen voelen zacht aan, maar zijn ook vochtabsorberend, zodat ze bij inspanning zweet snel afvoeren en jou te allen tijde gefocust houden op het spel.

Of je nu een hardloper bent, of graag voetbalt of basketbalt: de modellen hebben een elastische taille en sluiten daardoor goed aan en geven je maximale bewegingsvrijheid. Zo kun jij altijd doen waar de situatie om vraagt.

Integreer de trainingsbroek in je alledaagse outfit

De tijd dat sportbroeken slechts voor op het sportveld waren, hebben we wel gehad. De Nike-trainingsbroeken hebben een dusdanige stijl, dat ze goed gecombineerd kunnen worden met je alledaagse outfits.

Draag een opvallende trainingsbroek in het groen of roze en creëer je look daaromheen. Combineer de broek met hippe, witte sneakers, en een rustige hoodie of shirt. Zo heb jij een casual look, met een nonchalante en hippe vibe.

Of ga juist voor een neutrale sportbroek, en match met een sweater met unieke graphics of gympen met kleurrijke opdruk. Als je gaat voor een mooi geheel, kun je de Nike-trainingsbroek natuurlijk ook helemaal overeen laten komen met je shirt en vest, voor de klassiek trainingspak look. Voor welke vibe ga jij? Kijk online voor nog meer inspiratie.