Populaire filters
1.178 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

De Adidas Originals kleding kom je tegenwoordig steeds vaker tegen. De eerste stenen van het bedrijf zijn gelegd in 1949. Toen besloot Adolf Dassler, ook wel Adi genoemd, na een ruzie met zijn broer en compagnon Rudolf Dassler om voor zichzelf te beginnen. Hij vernoemde het bedrijf naar zichzelf. Het bleek een doorslaand succes. Adidas veroverde al snel een plaats op de Duitse markt en het merk bleef deze versterken. In 1954 droeg het Duitse voetbalelftal al de schoenen van Adidas. Dit succes werd ook in andere landen opgemerkt. Eind jaren '90 kreeg het bedrijf enkele tegenslagen te verwerken. De concurrentie nam toe en de overname de Franse Salomon Group viel zeer ongelukkig uit. Toen in 2005 een tak van dit bedrijf weer werd verkocht, kon de weg naar boven worden ingeslagen. In 2006 won Adidas de strijd om Reebok en werd dit een nieuwe tak van het Duitse bedrijf. Vandaag de dag is Adidas het grootste sportmerk in Europa. Het merk heeft meerdere kledinglijnen, zoals Adidas Originals kleding.

Adidas Originals kleding: Meer dan stijl alleen

De drie lijnrechte strepen kenmerken vrijwel alle ontwerpen, zo ook de Adidas Originals kleding. Veel mensen associëren het merk echter alleen met sport. Dat is niet terecht, want de Adidas Originals kleding heeft niets met sport te maken. De Adidas Originals kleding is juist geschikt voor het dagelijks leven. Er is voor ieder wat wils. Verschillende vormen, kleuren en maten. De Adidas Originals kleding geeft je een speciaal gevoel en daarnaast zijn ze evengoed ook comfortabel. Lekker voor thuis, maar ook zeer stijlvol op mee de straat op te gaan. Uiteraard zijn de producten van hoge kwaliteit. Om deze redenen kiezen ook vele beroemdheden voor Adidas Originals kleding.

Gratis service

Als je een bestelling bij Zalando.nl plaatst, kun je profiteren van 100 dagen retourrecht.

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending* & retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Schrijf ons een E-mail: service@zalando.nl of neem contact met ons op via het contactformulier.