ASICS SHOE FINDER
ASICS SHOE FINDER

133 items weergegeven

Tijdens al je inspanningen op de baan heb je een paar eersteklas tennisschoenen voor heren nodig om het spel bij te kunnen houden. We hebben 's werelds topklasse vernieuwers in de arm genomen en die gevraagd om een speciaal assortiment schoenen te ontwerpen die jou beschermen tegen blessures en ervoor zorgen dat jij betere prestaties kunt leveren. Combineer de jouwe met wat standaarditems uit onze tennisshop en je bent Grand Slam-waardig.

Tennisschoenen voor heren - snelheid versus stabiliteit

In het moderne tennis draait alles om snelheid en bezieling. Het is geen simpel spelletje meer van serveren en de bal terugslaan: een nieuw tijdperk van athletische creativiteit is aangebroken. Als je als een prof wilt spelen, moet je diepe, harde groundstrokes kunnen maken en heb je stabiele schoenen nodig met een goede demping. Voor het serveren en maken van volleys heb je weer lichte en veelzijdige schoenen nodig zodat je snel kunt reageren op loeiharde ballen of als de bal plotseling van richting verandert. Wat voor soort spel je speelt hangt af van op wat voor soort baan je speelt, dus houd dit in gedachten als je je perfecte paar tennisschoenen voor heren kiest.

Tennisschoenen voor heren voor iedere soort baan

Of het nu de strakke grasbanen van Wimbledon zijn of de roodbruine gravelbanen tijdens de French Open, de verscheidenheid aan tennisbanen draagt bij aan de charme van het spelletje. Neem de juiste beslissing en kies je tennisschoenen voor heren op basis van het soort baan waarop je speelt. Op gravelbanen speel je trager en duurt het spel veel langer. Daarom heb je hiervoor een paar stevige schoenen nodig waarmee je een goede grip op de baan hebt. Op grasbanen gaat het spel veel sneller en heb je een paar flexibele tennisschoenen met platte zolen nodig. Op betonbanen zit je precies tussen beide vorige banen en heb je tennisschoenen nodig met een sterke zool, een stevig bovenwerk en een goede demping om je benen tegen het beton te beschermen.