Mode

Populaire filters
221 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Het bekende Amerikaanse sportmerk Dakine staat bekend om zijn hoge kwaliteit outdoorproducten. Van backpacks tot sportswear en accessoires, je vindt alles wat je nodig hebt voor zowel wintersporten als zomerse sportactiviteiten!

Dakine van berg tot oceaan

Dakine is in 1979 opgericht in Hawaii en is vandaag de dag gevestigd in het hoofdkantoor aan de voet van Mound Hood in Oregon. Deze opvallende tegenstelling in omgevingen laat direct de veelzijdigheid van het merk zien. De uitgebreide collectie bestaat namelijk uit sportitems voor surfen, kitesurfen, windsurfen, mountainbiken en diverse wintersporten. Een complete mix van oceaan tot hooggebergte dus. De jarenlange ervaring van Dakine zie je terug in de kennis, innovatie en kwaliteit van het merk. Ben je op zoek naar kwaliteitsproducten? Dan ben je bij hen absoluut aan het goede adres!

Reizen met Dakine

Naast benodigdheden voor diverse sporten heeft Dakine een uitgebreide lijn met backpacks. Of je nou op zoek bent naar een rugtas voor bergwandelingen, een stedentrip of een reiskoffer voor je volgende vakantie, je vindt absoluut wat je nodig hebt. De hoge kwaliteit in combinatie met de gebruiksvriendelijkheid zorgt ervoor dat je een tas van Dakine jarenlang met plezier zult gebruiken. Looks staan ook hoog in het vaandel bij dit merk, wat terug te zien is in de vele creatieve prints en kleuren. Wat is jouw volgende bestemming?