Sportsokken voor heren

Met de handige multi-packs sportsokken voor heren vul je de sokkenla snel en makkelijk aan en kun je weer even vooruit. Alhoewel, met de magische verdwijntrucks van de gemiddelde sok, bestel je liever meteen meerdere multi-packs. Ook omdat de heren hun sportsokken niet alleen dragen bij het voetballen of hardlopen, heb je er graag veel op voorraad.

Sportsokken voor heren voor sportief en stijlvol comfort

Sportmerken investeren niet alleen in de ontwikkeling van de beste sportschoenen. De hightech materiaalinnovaties die bijdragen aan comfort en prestaties vinden ook hun weg naar de sportsokken. Door verschillende stoffen met elkaar te mengen zijn de moderne sportsokken vormvast en duurzaam. Katoen wordt in sportsokken gecombineerd met polyester voor de stevigheid en elasthan voor de nodige stretch, Hoewel de meeste sportsokken het qua kleur simpel houden, in grijs, zwart of wit, vind je leuke uitschieters in knalblauw of met vrolijke oranje details. Beroemde sportmerken bezegelen hun sokken uiteraard met hun bekende logo’s.

Houd je voeten in topvorm, warm en droog, met sportsokken voor heren

Veel sportsokken voor heren zijn niet alleen naadloos, zonder irriterende randjes. Ze hebben ook een speciale anatomische vorm die de bewegingen van de sportieve voeten volgt. Andere technische voordelen zijn het anti-zweet beleid met speciale sokken voor frisse voeten, of juist thermo kwaliteiten die ook in de vrieskou je voeten warm houden. De stijlvolle sportsokken combineren al deze voordelen met een leuke look, die zich prima leent voor het dagelijks dragen bij een casual of werkoutfit.