Mode

106 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Winnaars kiezen voor de stylish sportkleding en thermoskleding van Craft! Waarom ze dat doen? Craft ontwikkelt zijn kledinglijn volgens het ingenieuze 3-lagensysteem dat elke sporter het comfort geeft dat hij of zij verdient. Benieuwd hoe dat werkt en waarom het ook jouw prestaties zal verbeteren? Lees meer

Kleed je als een winnaar met Craft

Ga voor topprestaties dankzij het 3-lagensysteem

Zo sport je in stijl!

Wordt het tijd om je sportprestaties naar een hoger niveau te tillen? Met de kledinglijn van Craft ben je alvast op de goede weg. Dit gerenommeerde sportlabel ontwerpt kleding volgens een innovatief 3-lagensysteem dat oververhitting tegen gaat en vocht direct afstoot. Op deze manier is het eindelijk gedaan met bezwete shirts en sportbroeken! Voortaan ben je extra goed beschermt en klaar om nieuwe hoogtes te bereiken. Elke laag heeft een eigen functie die gaat van een ideale pasvorm, doorluchting en behoud van warmte tot bescherming tegen weer en wind. En dat allemaal met een fashionable look & feel!

Sporten doe je in de eerste plaats omdat het fijn is of omdat je wilt presteren. Zeker wanneer je op een hoog niveau actief bent, is de functionaliteit van je sportkleding van groot belang. Maar dat wil nog niet zeggen dat je er niet top wilt uitzien. Wie eruit ziet als een winnaar wordt dat ook volgens Craft en daar zit zeker waarheid in. De kledinglijn bestaat uit broeken, shirts, truien, slips en bh’s die stuk voor stuk gestyled zijn om jou een sporty, fashionable toplook te geven. Strakke lijnen, modieuze kleuren en een flatterende vormgeving in 1 outfit! Die, wanneer jij over de finish vliegt, zeker weten hoge ogen gooit!