Mode

Populaire filters
78 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Boost jouw prestaties met de collectie van POC

Met de collectie van POC til jij jouw sportprestaties naar een hoger niveau. Wat jouw favoriete sport ook is, met deze items zet jij op alles op alles. Het van oorsprong Zweedse merk POC werd in 2005 opgericht en werd wereldwijd bekend vanwege haar succesvolle wintersportgear en wielren-items.

Een van de eerste items waarmee POC bekend werd is de helm. De missie van het merk is dan ook om jou te beschermen tijdens het sporten en om de kans op ongelukken zoveel mogelijk te beperken. Vooral tijdens risicovolle outdoorsporten zoals wielrennen of skiën staat veiligheid natuurlijk boven alles. Naast helmen vind je bij POC beschermende uitrusting voor knieën, ellebogen en rug. Het merk is dan ook favoriet bij menig topsporter en de items van dit merk worden bijvoorbeeld tijdens de Olympische spelen veelal gesignaleerd als favoriet.

Met de juiste work-out gear haal jij alles uit jouw volgende avontuur in de buitenlucht. Wanneer jij je niet druk hoeft te maken om jouw kleding of accessoires kun jij je volledig richten op jouw prestaties. Verbreek je PR of versla de tegenpartij met gemak. Daarnaast hoef je met de helmen en work-out gear van POC niet in te leveren op stijl. Van helmen tot brillen en van thermokleding tot wielrenkleding, op zalando.nl shop jij de stijlvolle items van dit merk eenvoudig online.

POC voor innovatie en design

Innovatie is naast veiligheid een van de belangrijkste pijlers van het merk. POC won dan ook talloze prijzen, onder andere voor product design en vernieuwing. Het merk doet er alles aan om zichzelf telkens weer te verbeteren. Vernieuwende technologieën zorgen ervoor dat jij van alle gemakken bent voorzien tijdens jouw avontuur in de buitenlucht. Zo behoud jij optimale focus en haal jij alles uit jouw training.

Naast innovatief is POC ook altijd on-trend. De geraffineerde Scandinavische stijl komt subtiel terug in de collecties van het merk. Met deze items wil jij dan ook gezien worden. Kies uit gestroomlijnde pasvormen, frisse kleurencombinaties en verfijnde details. Speelse logoprints geven de ontwerpen een sophisticated touch. Hul je in een stijlvol work-outtenue van POC en bereid jezelf voor op succes!

De POC items laten zich eindeloos combineren. Kies bijvoorbeeld voor een longsleeve thermoshirt en draag met jouw skipak voor ultiem comfort tijdens een spannende afdaling. Ook tijdens het hardlopen of wielrennen is de thermokleding een goede keus. Blijf op temperatuur en laat zweet afvoeren door het vochtabsorberende materiaal.

Kies jouw work-out gear gemakkelijk online

Met de juiste sportkleding haal jij alles uit jouw volgende training. Voor echte outdooravonturiers klinkt dit merk dan waarschijnlijk ook welbekend in de oren. Kan jouw sportcollectie wel wat uitbreiding gebruiken? Trakteer jezelf dan op de mooiste items van dit Zweedse merk. Zo wordt sporten nóg leuker.

Bij Zalando bestel jij de collectie van dit avontuurlijke label eenvoudig online. Met slechts een paar muisklikken komt jouw gloednieuwe work-out gear snel jouw kant op. Zo kun jij shinen op jouw zadel of op de piste en ga jij jouw volgende avontuur veilig én stijlvol tegemoet.