Sportschoenen voor heren

Populaire filters
3.359 items weergegeven

Atleten die zichzelf continu uitdagen, wat hun gekozen sport of spel ook is, zijn al decennia lang de inspiratie achter de beste sportschoenen voor heren ter wereld. Laat je andersom inspireren door de nieuwste technologieën, in demping, pasvorm en grip. Gelaagde zolen, luchtkussens, flyknit mesh en lichtgewicht kunststoffen zijn continue aan verbetering onderhevig, net als jij. Of je nu rent, fitnesst of fietst, het belangrijkste werk begint bij je schoenen.

Sportschoenen voor heren: als eerste over de eindstreep

Naast uitzonderlijke trainingsdoelen zijn ook trends in vorm, kleur en materiaal essentieel geweest in de iconische status van klassieke sportschoenen. Vintage modellen worden uit archieven opgediept en nieuw leven ingeblazen. Sneakers vinden gretig aftrek als streetstyle musthaves. Dit is het terrein waar trends en technologie elkaar versterken. Met uitzondering van voetbalschoenen en fietsschoenen, vind je bijna alle sportschoenen regelmatig buiten de baan. Witte retro gympen gaan onder design denim, hightech high-tops tillen je trainingsbroek naar topniveau.

High performance streetstyle

In beweging zijn en blijven is de basis van een gezond lijf en een lekker leven. Voetbal blijft vooral bij de jeugd populair. Ook af en toe een balletje trappen in het park is prima ontspanning. Vooruitstrevende voetbalschoenen geven extra comfort en grip, dus heb je voeten lief. Hardloopschoenen zetten in op snelheid, basketbal begint bij wendbaarheid en een ferme bergtrip vereist outdoor- of wandelschoenen die tegen een stootje kunnen. Waar je ook gaat, op je sportschoenen kun je rekenen.