Sportkleding voor heren

Populaire filters
17.962 items weergegeven

De vorderingen in sportkleding voor heren gaan gelijk op met jouw doelen en drive. Transformerende technologieën maken van eenvoudige buitenkleding high performance sportkleding. Dit is hoofdzaak voor de ware sportman die zijn prestaties serieus neemt. Trends testen je rekbaarheid in smaak en stijl. De grenzen van je garderobe vervagen. Sportieve kleding is niet alleen functioneel, het is een levensstijl, en een stijl op zich.

Ga voor goud in sportkleding voor heren

Voor degene die zijn vrijetijd misschien niet actief, maar wel sportief gekleed doorbrengt, is deze flexibiliteit welkom. Je kunt spelen met stijlen. Is je hoodie je tweede huis en ben je uit te tekenen in je trainingsjack, dan weet je dat alles kan, alle dagen van de week. Wie de term athleisure nog niet is tegengekomen, omarm de mogelijkheid wat sportiviteit te integreren in je kledingstijl. Glanzende trainingspakken mogen onder formele jassen, bombers en nylons sportjassen bieden een sportief randje.

Stretch je stijlgrenzen met de sporttrends

Sommige sportkleding als een strakke hardloopbroek zien we misschien voorlopig nog niet in streetstyle versie verschijnen. Beach- en surfkleding is er niet alleen voor ervaren watersporters, maar ook voor vakantie. Met accessoires als petjes en stevige tassen met stoere sportelementen kun je heel eenvoudig een sportieve twist aan je outfit geven. Blijf je graag in beweging of ben je gehecht aan comfort, vergeet dan ook sportondergoed- en sokken niet. Die zitten altijd perfect.