Hoody's voor heren

Populaire filters
9.698 items weergegeven

De eerste verschenen in de jaren 30 en ze zaten zo lekker dat ze meteen een revolutie veroorzaakten in de wereld van de sportkleding. Later, in de jaren 70, werden ze een statussymbool binnen de hip-hopbeweging. En nu dan? Vandaag behouden hoodies voor heren nog steeds dat onconventionele tintje waardoor ze ideaal zijn voor de man die zijn eigen regels volgt op het gebied van stijl. Kun jij je daarin vinden?

Alles draait om lef bij hoodies voor heren

Je hoeft geen rapper te zijn om de veelzijdigheid van hoodies te kunnen waarderen; ze passen overal bij, dus ga gewoon je eigen gang. Denk bijvoorbeeld eens aan een dagje in de bergen. Wat is er nu beter dan een sweatshirt met ingebouwde hoofdbedekking om je te bescherming tegen de regen wanneer je geen paraplu hebt? Verder zijn er stijlen van high-tech materiaal die perfect zijn voor het trainen. Ze zijn praktisch, water- en winddicht en de waterafstotende ritsen en handige trekkoorden beschermen je tegen de regen. Bovendien zijn ze gemakkelijk uit te doen of open te ritsen als je het te warm krijgt. En voor binnentraining? Een hoodie met korte mouwen van ademend katoen geeft je die boxer-look waarmee je de competitie uitschakelt. En voor een wandeling in de stad zijn we weg van de extra-lange modellen met rits, zodat je je jas thuis kunt laten. Natuurlijk neem je zo bepaalde risico's, maar dat is toch juist wat je wilt?

Speel, geniet en maak indruk

Trends volg je niet, je maakt ze zelf! Je hoeft geen medaille te dragen om een stijlkampioen te zijn, je hoeft alleen je innerlijke trendsetter vrij spel te geven! Als je van de streetlook houdt, spring je op je skateboard in een sweatshirt dat opvalt in de massa. De camouflageprint, actueel gemaakt in zwart en roze, stuurt je een spannende nieuwe kant op. Voor een concert leg je je echte rockziel bloot met gothic- en superheldenprints op gescheurde jeans. En als je een elegante look wilt die een tikkeltje onconventioneel is? Samen met denim tillen onze sweatshirts voor heren met marine- of fluwelen patronen je naar een nieuw niveau van elegantie!