Telefoonhoesjes voor dames

Populaire filters
880 items weergegeven

Telefoonhoes

Een telefoonhoes is zo een typisch accessoire, waarmee je net een ander accent legt dan je misschien zou doen met je handtas of schoenen. Een smartphone laat je zelden lang los en is het verlengstuk geworden van jezelf en je stijl. Natuurlijk zijn er de klassieke en superstijlvolle telefoonhoesjes in de beste kwaliteit leer, die een en al luxe en allure van je favoriete ontwerper uitstralen.

Fun en funky telefoonhoesjes

Maar je kan het zo gek niet bedenken of er bestaat een telefoonhoesje voor. Je gevoel voor humor kun je kwijt in gekke cartoonfiguurtjes, een inspirerende tekst bemoedigt op de dagen dat de zon even niet schijnt. Verliefd op de liefde van je leven of het leven zelf, dan kleed je je smartphone aan met hartjes, ballonnen en bloemen. We verzamelen handige apps, leggen een fotoarchief aan en delen dierbare momenten met de mensen om ons heen. Je telefoon behelst je halve leven en dat verdient bescherming. Liever laat je je telefoon niet vallen, maar als het dan toch per ongeluk gebeurt, ben je met een stevig telefoonhoesje minder kwetsbaar voor deuken en andere schade.

Kleed je smartphone aan in stijl met elegante telefoonhoesjes

Leren telefoonhoesje geven goede bescherming en zijn qua stijl net even een ander statement dan simpele siliconen of rubber. Je hebt handige telefoonhoesjes als volwaardig accessoire in de vorm van een mooi mapje, die ook ruimte maken voor al je passen. Outdoor- en sportieve types gaan voor de robuuste varianten die je zo in je rugtas gooit. Voor een ultra strakke look zijn er de sterke maar flinterdunne telefoonhoesjes in mat of glimmend metaal. En wil je er een voor bij al je verschillende outfits, dan doe je dat gewoon.