263 items weergegeven

Weekendtas

De weekendtas maakt absoluut opmars als mode-item. Door de voorliefde voor oversized tassen, heeft dit model een extra stijldimensie gekregen. Het is vooral bedoeld voor, zoals de naam zegt, een weekendje weg. Maar het is ook een musthave voor bijvoorbeeld stylisten, die veel spullen meenemen van shoot naar shoot.

De weekendtas als bondgenoot, op reis en in stijl.

Het maakt niet zo heel veel uit waar je naartoe gaat, of hoe, je weekendtas gaat sowieso mee. Ideaal ook als handbagage in het vliegtuig. De iconische ronde en langwerpige vorm blijft populair. Deze heeft concurrentie van het model, dat wel iets wegheeft van een enorme shopper. Niet alleen de vorm, maar ook hoe je de tas draagt varieert. Veel modellen bieden je de dubbele optie. Naast twee handvatten hebben deze een lange schouderband die afneembaar is. Portemonnee en sleutels berg je op in extra zijvakken.

Lichtgewicht nylon of luxe leer voor de mooiste weekendtas.

Lichtgewicht nylon is sterker dan je denkt, en laat zich makkelijk opvouwen. Leer is lekker luxe en blijft jaren lang mooi, of laat zich goed combineren met andere materialen zoals canvas voor een vintage look. In kleur kun je alle kanten op, van effen zwart tot felle bloemenprints of een batik. Bij outdoormerken kun je terecht voor de echte robuuste variant. Waterdicht, oersterk en absoluut slijtvast kun je hier jarenlang je avonturen mee delen.