zilveren Kettingen voor dames

Populaire filters
3.069 items weergegeven

Een zilveren ketting voor iedere gelegenheid

Er is altijd wel een goede reden voor een nieuwe zilveren ketting. Een cadeautje voor jezelf, een gift voor iemand van wie je houdt of een eyecatcher voor een speciale gelegenheid. Een zilveren ketting kan iedere outfit compleet maken. Of je nu naar een gala gaat of naar je werk, een zilveren ketting is er voor ieder moment.

Zilver is de naam voor een glanzend, wit edelmetaal. Het wordt al sinds het begin van onze jaartelling gebruikt als versiersel en ruilmiddel. Zilver is mooi, blijft lang goeden wordt verkocht voor een redelijke prijs. Geen wonder dat zilver zo populair is over de hele wereld.

 

Door te kiezen voor een zilveren ketting die bij jou past, kan je iedere look je eigen maken. Je kan je zilveren ketting combineren met allerlei verschillende stijlen. Zilver doet het vooral goed met levendige kleuren zoals dieprood, paars en blauw. Maar ook andere kleuren vormen een mooie combinatie met zilver. Boven je gala jurk of als onderdeel van een casual outfit: een zilveren ketting geeft iedere look net dat beetje extra.

Kies het zilveren kettinkje die het beste bij jou past

In de collectie van Zalando vind je zilveren kettingen in allerlei verschillende stijlen. Met een hangertje in de vorm van een maan, een hartje, een oog of een levensboom. Of kies een hangertje met jouw sterrenbeeld om je karakter in je ketting uit te drukken.

Zilveren kettinkjes gecombineerd met goud, puur sterling zilveren kettinkjes of kettinkjes gemaakt van verguld zilver. Voor iedere wens een passend materiaal. Van hippe zilveren kettinkjes voor een vriendelijke prijs tot luxe zilveren designkettingen voor een speciaal cadeautje. De ruime collectie bestaat uit zilveren kettinkjes in iedere prijsklasse.

Kies voor een zakelijke ketting, een feestelijke kettinkje of voor een chique zilveren ketting. In onze collectie hebben we ook kettingen gemaakt van gerecyclede materialen. Combineer je zilveren kettinkje met een mooi paar zilveren oorbellen. Je kan een setje kopen of zelf je setje favoriete zilveren sieraden samenstellen.

Laat je zilveren sieraden optimaal stralen

Je wil je zilveren sieraden natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Doe ze daarom af tijdens het slapen en tijdens het sporten. Ook als je fysiek werk doet kan je ze beter thuis laten. Bewaar ze in een doosje met een zachte ondergrond en geef ze de ruimte.

Op z’n tijd is het ook een goed idee om je sieraden te wassen. Maak een sopje van lauw water en een mild afwasmiddel en doop hierin een zachte tandenborstel. Borstel voorzichtig je sieraad met de tandenborstel en dep het daarna droog met een zachte, droge doek.

Als je zilveren sieraden beschadigd zijn, hebben ze waarschijnlijk meer nodig dan alleen een sopje. Gelukkig bestaat er een wondermiddel voor zilver genaamd zilverdip. Met warm water en zilverdip maak je een badje waar je je sieraden in een mandje in onderdompelt. Met een zachte spons kan je de schade van je sieraden afpoetsen. Spoel ze daarna af met lauw water en droog ze met een zachte doek.