Sporttassen voor dames

285 items weergegeven

Sporttas

Basisvoorwaarden voor de ideale sporttas zijn in eerste instantie vooral praktisch. Afhankelijk van welke sport je beoefent gaat er al snel heel wat mee. Naast je kleding heb je spullen om te douchen in de sportschool, zoals slippers en een handdoek. Je wilt een ruime tas, met comfortabele straps, die door weer en wind desnoods mee op de fiets gaat.

Alles voor de maximale training in de ultieme sporttas.

Sportmerken investeren veel in technologie, dus ook de tassen worden gemaakt van materialen waarover is nagedacht. Waterdicht, stevig en slijtvast zijn wel de minste kwaliteiten waar je op mag rekenen. Qua stijl heeft de sporttas al snel iets stoers. Opvallend is het contrast tussen veel zwart, grijs en donkerblauw en juist heldere kleuren. Prints zijn dynamisch, als het sporten zelf. Ronde vormen en pasteltinten zorgen voor een zachtere look en wit heeft iets chiques.

Sport in stijl en pak een sporttas die daarbij past

Ga je voor een eenvoudige zwarte nylon sporttas in shoppervorm, of wordt het een knaloranje weekendtas? De meeste tassen zijn voorzien van extra opbergvakjes met rits, voor portemonnee, pas en sleutels. Grote sporttassen van buitensportmerken zijn extra ruim, en bovendien perfect voor een weekend weg of kampeertrip. Kleine sackbacks zijn ideaal als je niet veel meeneemt. Ook de yogamat, die je niet mag vouwen en alleen oprollen, krijgt een eigen tas.