Clutches voor dames

Populaire filters
1.028 items weergegeven

Wat is een clutch? Een clutch is een klein tasje waar vrouwen hun ultieme essentials zoals een mobiel, portemonnee, sleutelbos en lipstick in kwijt kunnen. De clutch draag je veelal mee in je handen tijdens feestelijke events zoals gala’s, partijen, trouwerijen of andere speciale gelegenheden. Naast de in verhouding kleine omvang van een clutch, is ook het ontbreken van een hengsel een veel voorkomende eigenschap van de clutch. Om je avondkleding echt af te maken, is een clutch een onmisbaar item.

De fashionable clutch wint de laatste jaren aan terrein in de tassenwereld. Niet zo gek ook: er zijn momenten dat je geen zin hebt die shopper of schoudertas mee te sjouwen. Dagen waarop je een helder moment hebt en precies weet wat je mee wilt nemen: sleutels, telefoon, bankpas, spiegeltje en make-up. Punt. Want meer heb je vaak echt niet nodig. Ja, een stylish accessoire waar je de show mee steelt. En kijk: daar hebben we de clutch. Praktisch, stijlvol en modisch tegelijk. Wij zeggen daarom: maak snel plaats op je tassenplank voor deze kleinste telg van de tassenfamilie!

"De clutch voor bij je party dress of als je nieuwe modemetgezel voor overdag"

Clutches zijn echte avondtassen en doen het erg goed bij prinsesserige party dresses. Zo eentje die je nonchalant in je hand klemt en vreselijk goed matcht bij je veel te hoge schoenen. We hebben ze in shamelessly shiny stoffen, met krokoprint, in glanzend lakleer, met kwastjes en vol glimmende pailletten. Maar clutches kunnen net zo goed overdag your new best friend zijn. Er zijn genoeg exemplaren die lekker basic en minimalistisch zijn, maar toch oh zo mooi. Zoals de clutches in eenvoudig envelop-model, de effen suède exemplaren of the little black bag in soepel leer. Ze zijn er met goudkleurige hengsels, in knalkleuren, met glitters, studs, franjes en sterren. Het is alleen nog een kwestie van kiezen, voordat je helemaal de clutch kwijt bent...

Premium merken: