Sieraden voor dames

Populaire filters
32.755 items weergegeven

Dat eenvoudige zwarte jurkje wordt in één klap een blikvanger met een indrukwekkende halsketting, of sprankelend paar oorbellen. Geef je casual smart look een oppepper met een designershorloge of een strakke armband. Accessoires en sieraden maken elke outfit gewoon net even leuker en actueler. Volg de laatste trends of volg je eigen stijl en zet jouw unieke persoonlijkheid op de kaart!

Sieraden maken de vrouw!

Wat je stijl ook is, je vindt altijd een passende accessoire om het te onderstrepen. Hou je van minimalistisch? Ga dan voor fijne zilveren of gouden kettinkjes en armbandjes, gecombineerd met geometrische kleine oorknopjes bijvoorbeeld. Ontzettend hip en actueel! Val je liever wat meer op? Breng dan wat kleur in je looks met gekleurde kettingen of oorbellen. Laat de kleuren contrasteren met je outfit voor een extra catchy effect.

Horloges als fashionaccessoire

Het horloge is al lang niet meer enkel om de tijd op af te lezen. Horloges zijn ware eyecatchers voor om je pols. Ga voor een grof model voor een robuuste, stoere look of juist voor een fijn model om je vrouwelijkheid te onderstrepen. Bestaan jouw outfits uit natuurlijke tinten? Zet deze lijn dan voor met een fantastisch houten horloge volgens de laatste trend. Zet je uurwerk extra kracht bij, door er een bijpassend armbandje naast te dragen.